Vrijeme:

Komunikacija
Public account
  PRO Zona
1330 kredita
Kupi kredite
Trenutno ste ulogovani na javni nalog. Ukoliko želite da igrate igru ili se pridružite diskusijama, morate se ulogovati. Ukoiko ste novi korisnik, morate se prvo registrovati.

  Izbori - Slovačka

941 547 950
Oficijalna PPM stranica na Facebook-u
Lajkajte našu Facebook stranicu i saznajte najnovije novosti prije svih ostalih.
Sljedeća utakmica
VLASNIK
Prijateljska utakmica
4.8.2024 18:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC

Sezona: - Država: - Serija:
Ovdje možete prijaviti vašu kandidaturu za mjesto selektora bilo koje reprezentacije. Takođe, ovdje možete glasati za selektora reprezentacije u vašoj državi. Da bi se mogli kandidovati morate imati najmanje 51 iskustva. Postoje dva kruga izbora. 10 menažera sa najviše osvojenih preferencijalnih glasova idu u drugi krug izbora.

Kandidati za poziciju generalnog menadžera seniorskog nacionalnog tima

Vlasnik PRO paketa Slovačka loikjj - Slovačka WARHAMER 40K - Slovačka III.7
Glasovi podrške: 19
Mám pocit že v posledných sezónách reprezentácia Slovenska neukazovala svoj reálny potenciál minulý rok slaby výsledok, avšak stále si myslím že máme na to aby sme boli majstrami Prečo sa stalo to že sme krajina s takmer najviac manažérmi naše tímy patria k špičke vo svete, juniorky sú medzi najlepšími a seniori to dotiahli na iba do prveho kola Pley off jasne da sa povedať že tim je v predstavbe a že je to len dočasne ale stejne krajina ktorej je tolko kvalitnych musztiev nedokaže bojovať o top 3 ?? musime niečo zmeniť a jedna z možnosti je zmeniť manažera reprezentacie nehovorim že vysledok bude hned to nie je velmi realne preto vam to nemožem slubiť obdobie 1 sezony je kratka doba aby sa dalo muztvo zmeniť tak aby dokazalo bojovať o prve miesto len že by som nekandidoval keby som nechel ostať manažerom Slovesnka na niekolko rokov a uskutočnyť svôj ciel dostať Slovensko medyi najlepšich dakujem vam za každy vaš hlas