Vrijeme:

  
  .
Komunikacija
Public account
  PRO Zona
1280 kredita
Kupi kredite
Trenutno ste na javnom nalogu. Ako želiš igrati ili se priključiti diskusiji, morate se prijaviti. Ako ste novi korisnik, moraš se prvo registrirati.

  Vijesti hokeja

Dolaze velike promjene!

Dragi prijatelji,

u sljedećih nekoliko neđelja i mjeseci, možete gledati prema naprijed što se tiče nekih velikih promjena na PPM. Mi smo doradu neke dugo očekivane karakteristike koje će donijeti novu iskru i uzbuđenje u igri. Tu su novi izazovi i to će biti na vama i vašim menadžerskim vještinama da odlučite kako da se nosite s njima.

Primijetiti ćete prvi od tih promjena prvog dana sponzorskih ponuda u hokeju koje dolaze od sljedeće neđelje. Umjesto jedne ponude, sad ćete dobijati tri svaki dan. Svaka ponuda će biti drugačija i odluka neće biti tako jednostavna kao prije. Vi ćete dobiti jednu ponudu s redovnim neđeljnim plaćanjima kao što imate sada. Tamo će biti i ponuda od sponzora koji će se isplaćivati novčana nagrada svaki put kad pobijediti ligi igra.Treći sponzor će vam dati izbor. Vi ćete biti u mogućnosti odabrati svoj ​​ciljnu poziciju u ligi, a ako to postignete, dobit ćete bonus.

Drugi i treći tip ponude uključivat će neđeljne isplate, kao i, ali one će biti smanjene. To će biti na vama je da utvrdite snagu svoje ekipe i svojih protivnika i odabrati najbolji ugovor za svoju ekipu. Možete dobiti mnogo ako napravite pravi izbor.

Ali, to nije sve. Ako ste saznali da je vaš ugovor s bonusima ne radi za vas, možete ga promijeniti na pola puta kroz sezonu. Možete prebaciti na redovnoj bazi ugovora ili promijeniti svoju ciljnu poziciju.

Možete naći detaljnije informacije o ovom novim karakteristikama u vodiču.

Naravno, možete očekivati isto i u fudbalu i rukometu na kraju ove sezone.

No, to još uvijek nije sve što imamo za vas. Imamo još tri velika updejta u našem rukavu. Možda ste čitali o nacrtu u vijestima prije nekoliko mjeseci.Plan je da se pokrene draft za igrače sljedeće sezone u svakom sportu. Imamo i jednu PRO značajke koje će učiniti postavljanje treninga puno lakše i jednostavnije i jedna promjena u vezi s važnošću utakmice o takvim stvarima kao što je iskustvo, hemija i prisustvovanje utakmica. Više o tome malo kasnije.

Realizovani prijedlozi

Nismo zaboravili ni na male stvari. Primijenili smo još nekoliko vaših prijedloga. Sada možete vidjeti broj dana do kraja radova na vašem tabletu, mobilnom i drugih touchscreen uređajima. Samo dodirnite ikonu u zgradnji za prikaz informacija

Ako koristite sredstva za tržišnu ponudu na igrača ili člana osoblja, to ćete od sada dobiti tim u vijestima s izvještajem o tržišnom agenta nakon isteka roka aukcije. To je učinjeno tako da možete pratiti agenta, čak i ako ne pobijedi na aukciji.

U fudbalu sada možete izbrisati sve zamjene s jednim klikom. To bi moglo biti korisno ako ste skloni postaviti puno zamjene.

To je sve, želim vam prijatan dan!

 Stanje vjesti
08/2020

07/2020

04/2020

01/2020

12/2019

09/2019

05/2019

02/2019

01/2019

12/2018

10/2018

06/2018

03/2018

01/2018

11/2017

Prikaži još