Vrijeme:

  
  .
Komunikacija
Public account
  PRO Zona
1280 kredita
Kupi kredite
Trenutno ste na javnom nalogu. Ako želiš igrati ili se priključiti diskusiji, morate se prijaviti. Ako ste novi korisnik, moraš se prvo registrirati.

  Vijesti hokeja

Mala poboljšanja i ostale novosti

Pozdrav prijatelji,

danas smo implementirali još jednu od vaših sugestija. To je jedno malo poboljšanje, ali sam siguran da će vam biti prilično korisno.

Kao što znate, svaki put kada ponudite za igrača ili člana osoblja na tržištu, taj novac ostaje na vašem računu, ali je blokiran i ne možete ga koristiti. Dosta često su neki korisnici ostali zbunjeni kada nisu mogli graditi objekat ili poslati još jednu ponudu za igrača iako se činilo da imaju dovoljno novca da to učine. Zato smo dodali obavještenje o vašoj dostupnoj količini novca u gornjem desnom uglu đe možete viđeti vaš trenutni iznos novca.

Svaki put kada budete imali nešto novca blokiranog zbog jedne aktivne ponude na tržištu, viđećete drugi broj u zagradi koji će vam pokazivati vašu dostupnu količinu novca. Takođe ako gledate igrača ili člana osoblja koji je na tržištu, viđećete ne vaš trenutni iznos novca, nego vaš dostupni iznos novca. Ovo bi u buduće trebalo otkloniti svu zbunjenost i vas dobro informisati u svakom trenutku.

Novosti iz rukometa

U rukometu nas samo nekoliko dana dijeli do početka pete sezone. Samo bih vas volio podśetiti da će od iduće sezone, broj članova osoblja koje možete imati u svakom od objekata biti ograničen na 8. Ako trenutno zapošljavate više od 8 članova osoblja u bilo kojem objektu, možete ih zadržati, ali ne možete dovesti nove sve dok se broj članova osoblja ne spušti ispod 8.

Kao i obično, održaće se regrupiranje liga u dvije najniže ligaška nivoa u nekoliko država kako bi uklonili neaktivne timove i povećali konkurentnost. Regrupiranje će se održati u sljedećim državama:

Austrija, Belgija, Čile, Danska, Estonija, Francuska, Grčka, Mađarska, Italija, Holandija, Norveška, Poljska, Portugal, Slovačka, Švedska, Turska, Ukrajina, SAD.

Ako izaberete sponzora sa bonusima za pobjedu ili za plasman i budete prebačeni u jaču ligu zbog pregrupisanja, ne morate se brinuti. Na početku nove sezone imaćete opciju da ponovno pregovarate o ugovoru.

To je sve, želim vam prijatan dan!

 Stanje vjesti
08/2020

07/2020

04/2020

01/2020

12/2019

09/2019

05/2019

02/2019

01/2019

12/2018

10/2018

06/2018

03/2018

01/2018

11/2017

Prikaži još