Aeg:

Suhtlus
Public account
  PRO Zone
1197 krediiti
Osta krediiti
Te olete avalikus kontos. Kui te tahate mängida või liituda aruteluga, peate te sisse logima. Kui te olete uus kasutaja, peate te esmalt registreeruma.

 Pressiteated

983 420 990
Riik: Liiga:

Holland Rapid Vitesse - De playoffs zijn in aantocht

Na een zeer sterke tweede seizoenshelft lijkt Rapid Vitesse zich tegen het einde van het seizoen op te kunnen gaan maken voor de playoffs. Via het bekertoernooi werd geen plaatsing voor internationaal ijshockey afgedwongen, dus er zal veel af hangen van deze playoffs.

Het team is goed in vorm de afgelopen tijd: van de laatste 15 officiële wedstrijden ging er slechts 1 verloren. Er werd zelfs bijna plaatsing afgedwongen voor de playoff-ronde van de Beker voor Bekerwinnaars, maar in de beslissende wedstrijd tegen de Poolse bekerwinnaar SMART-MOTO TEAM bleken de jongens toch net te onervaren om op beslissende momenten de kansen te benutten.

Een sleutelspeler bij het goed presterende Rapid Vitesse is de van concurrent Special Force Panthers overgekomen Jeppe Hensgens. De komst van de 26-jarige Nederlands international eerder deze maand heeft het team duidelijk vleugels gegeven.

Het hele team hoopt nu de stijgende lijn de rest van het seizoen vast te houden en in de playoffs te vlammen, om misschien wel voor het eerst in de historie van het team kampioen van Nederland te worden.


Unikaalne vaade: 7
Pressiteate reiting: Vaene - Tavaline - Suurepärane