Tijd:

  
  .
Communicatie
Public account
  PRO Zone
1271 credits
Credits kopen
Je bent op een publieke account. Als je het spel wil spelen of wil meedoen met de discussie moet je inloggen. Als je een nieuwe gebruiker bent, moet je je eerst registreren.

  IJshockeynieuws

Forum verbeteringen

Dag vrienden,

vandaag hebben we enkele nieuwe features toegevoegd op het forum, dewelke je zeker zult leuk vinden.

De eerste verandering is dat je je berichten kunt editen in de eerste 2 minuten nadat je bericht geplaatst werd. Als je een fout maakte of als je wat wilde toevoegen, kun je dit editen, op voorwaarde dat dit gebeurt binnen de 2 minuten nadat je oorspronkelijke bericht geplaatst werd.

Op de Home pagina en de Forum pagina heb je de nieuwste berichten sectie. Dat is niet nieuw natuurlijk, maar nu kun je kiezen welke sporten in welke landen je wilt volgen. Bv., als je alles wilt lezen van de internationale discussies, dan moet je enkel internationaal toevoegen bij de lijst van de te volgen landen. Of als je een sport niet speelt of de discussies niet wilt volgen, dan kun je dit afzetten zodat je geen updates meer krijgt van dit onderdeel van het forum. Je kunt deze instellingen wijzigen op de Forum pagina. De forums van je eigen land kun je niet afzetten en ook niet het generale forum.

In het geval dat een moderator een bericht verwijderd, zal zijn naam te zien zijn voor alle gebruikers. Als een moderator je bericht verwijdert en je weet de reden niet, mag je deze moderator contacteren en vragen waarom. Gebruik het forum niet om te discussiëren en speculeren waarom de moderator het bericht verwijderde. Het is tegen de regels en je riskeert enkel verdere straffen.

We willen je ook informeren dat de regels bijgewerkt zijn. Er is één nieuwe regel en een andere regel is wat aangepast. Hier zijn ze beiden :

Het is verboden :

  • om je paswoord te geven aan een andere manager om die toegang te geven tot je account
  • om vals te spelen op gelijk welke manier om meer verwijzingen te krijgen, en dit betreft ook mensen aanmoedigen om een account aan te maken die toch geen intentie hebben om  het spel te spelen 

Je kunt alle regels hier lezen.

We kregen veel vragen over de Champions League en de Beker der Bekerwinnaars in handbal. Zoals er in de handleiding staat zullen beide competities 80 teams hebben. Het volgende seizoen zullen de 39 toplanden (met meeste teams) 2 teams per competitie afvaardigen. De andere 2 landen elk 1 team per competitie.

Dat is alles, nog een goede dag!ouder nieuws
08/2020

07/2020

04/2020

01/2020

12/2019

09/2019

05/2019

02/2019

01/2019

12/2018

10/2018

06/2018

03/2018

01/2018

11/2017

Toon meer