Tijd:

  
  .
Communicatie
Public account
  PRO Zone
1138 credits
Credits kopen
Je bent op een publieke account. Als je het spel wil spelen of wil meedoen met de discussie moet je inloggen. Als je een nieuwe gebruiker bent, moet je je eerst registreren.

  IJshockeynieuws

Speel nu de beta versie van basketbal!

Dag vrienden,

Beta versie van basketbal is net gelanceerd en je kunt het nu spelen! Zoals we zaterdag aangekondigd hebben, kun je een team creëren in beta voor 30 credits gedurende de eerste 5 dagen. Na deze 5 dagen, zal beta gratis zijn. Beta is gepland om slechts 14 dagen te lopen als alles goed gaat.

Waarom zou je de beta versie proberen voor credits? Ten eerste, je hebt extra dagen om verschillende taktieken enstrategieën uit te proberen. Ten tweede, gebruikers die een team creëren gedurende de eerste 5 dagen hebben een licht voordeel wanneer de teams in een divisie zullen geplaatst worden in de volledige versie. Er zullen 3 belangrijke criteria zijn die de startpositie zullen bepalen van elk team.

De eerste en meest belangrijke zal de verkoop met opbod zijn. Tijdens de laatste week van beta,zul je de mogelijkheid hebben om je plaats te reserveren in de divisie van je keuze. Elke plaats in de divisie zal zijn eigen verkoop hebben en de hoogste bieder zal deze plaats innemen wanneer de volledige versie start. We zullen meer details over deze verkoop later publiceren.

Alle andere plaatsen zullen niet verkocht worden, maar gevuld met teams die geen plaats gereserveerd hadden in de verkoop. Je krijgt wel de keus of je start in de hoogst mogelijke divisie, de laagst mogelijke of als het niet uitmaakt. Starten in een lagere divisie heeft zijn voordelen, dus kies wijs. De gebruikers zullen gerangschikt worden volgens de datum en tijd wanner hun team aangemaakt werd in de beta versie. Dus als je credits betaald om beta te spelen, zul je dus hoger op de lijst staan en een betere startpositie hebben.

We willen iedereen bedanken die het spel ondersteunt door een team aan te maken door credits te betalen en door te bieden in de online verkoop voor de divisieplaatsen. We willen je verzekeren dat alle opbrengsten terug zullen geïnvesteerd worden in de ontwikkeling van het spel. 

Natuurlijk, we zullen het erg appreciëren  mocht je helpen om alle bugs gedurende beta te helpen vinden. Je kunt ze rapporteren in je lokale basketbal bug rapporteer forum die zullen geopend worden door jullie moderators. de PPM team members zullen de ontwikkelaars wijzen op deze bugs.  

Geniet van het spel!ouder nieuws
01/2020

12/2019

09/2019

05/2019

02/2019

01/2019

12/2018

10/2018

06/2018

03/2018

01/2018

11/2017

08/2017

07/2017

Toon meer