Tijd:

  
  .
Communicatie
Public account
  PRO Zone
1129 credits
Credits kopen
Je bent op een publieke account. Als je het spel wil spelen of wil meedoen met de discussie moet je inloggen. Als je een nieuwe gebruiker bent, moet je je eerst registreren.

  IJshockeynieuws

Nieuwe tactische opties

Dag vrienden, 

Het is een tijd geleden dat we aanpassingen deden aan de ME van hockey, en we horen dat jullie sel enkele aanpassingen zouden willen. Dus nu is het tijd dat er iets aan gedaan wordt. We hebben een aantal veranderingen in petto die jullie meer controle geven over de prestaties van jullie team in elke wedstrijd. Hier is de lijst met veranderingen voorzien met de start van het nieuwe seizoen:

  • Optie om de manier van spelen tussen periodes te veranderen gebaseerd op de score. Je zal zelfs een andere speelstijl kunnen selecteren voor overtime.
  • Elke speelstijl die je team gebruikt zal ook samenspel krijgen net zoals in PP en PK-tactieken Hoe meer je speelt in een bepaalde stijl, hoe beter je team presteert daarin. 
  • De invloed van de zogezegde countertaktieken zal groter zijn. Voor degene die zich de eerste dagen herinneren, het effect zal dezelfde zijn als in het begin. Dit wordt ingevoerd als tegengewicht voor het vorige punt, nl het samenspel. 
  • Optie om power play en penalty kill taktieken na elke periode gebaseerd op de score. Ook de optie om de taktieken te veranderen in overtime. 
  • De drie secties op de taktieken pagina die gaan over het aantal lijnen die gebruikt worden tijdens de wedstrijd zal tot 1 meer efficiente sectie.  Dit maakt het mogelijk om te starten met 3 lijnen en later de 4e lijn te gebruiken in de wedstrijd of zelfs eerst 4 lijnen te gebruiken dan over te gaan naar 3 lijnen om dan terug met 4 lijnen te eindigen. Je kunt zelfs het aantal lijnen voor overtime instellen.  De optie om te reageren op de terugtrekking van de 4e lijn van de tegenstander wordt getoond in een checkbox in dit nieuwe deel.

Al deze veranderingen vergen kleine aanpassingen op enkele pagina's in het spel. Natuurlijk zal de taktiek pagina er anders uitzien. De layout zal veranderd worden zodat de stijl meer aansluit bij de andere sporten en zo zal het ook gebruiksvriendelijker zijn.

Er zullen ook veranderingen zijn in de wedstrijdsamenvatting, team analyse, en team statistieken om de nieuwe taktische mogelijkheden in te voegen. We hopen dat je net zo nieuwsgierig bent als wij om alle veranderingen te zien volgende maandag.

Omdat het nieuwe seizoen eraan komt, zullen er hergroeperingen zijn in de laagste 2 divisies in verschillende landen om inactieve teams te verwijderen en de competitiviteit te verhogen. Het goede nieuws is, dat als jouw land een divisie level verliest door deze hergroepering, dit geen invloed meer heeft op de sponsoraanboden. We willen niet dat er iemand in geldproblemen komt door de hergroepering. Deze hergroepering vindt plaats in volgende landen:

Wit-Rusland, België, Bosnië en Herzegovina, Brazilië, Bulgarije, Canada, Kroatië, Tsjechië, Estland, Finland, Duitsland, Hongarije, Italië, Litouwen, Nederland, Portugal, Servië, Slovakije, Spanje, Turkije, USA, Andere Wereld

Dat is alles, nog een prettige dag!ouder nieuws
09/2019

05/2019

02/2019

01/2019

12/2018

10/2018

06/2018

03/2018

01/2018

11/2017

08/2017

07/2017

04/2017

12/2016

10/2016

Toon meer