Tijd:

  
  .
Communicatie
Public account
  PRO Zone
1129 credits
Credits kopen
Je bent op een publieke account. Als je het spel wil spelen of wil meedoen met de discussie moet je inloggen. Als je een nieuwe gebruiker bent, moet je je eerst registreren.

  IJshockeynieuws

Het nieuwe seizoen komt zondag op de kalender

 

Dag vrienden,

Velen onder jullie waren ontevreden over het feit dat de competitiewedstrijden pas op de kalender stonden maandag, de dag van de eerste wedstrijd en er was te weinig tijd om je voor te bereiden. Dit seizoen is het anders. We hebben een stuk van de seizoensupdate verplaatst naar zondag. De promoties, degradaties en wedstrijdkalender zullen zondagmorgen verwerkt worden.

Daarna zal het spel enkele uren niet beschikbaar zijn omdat we beslist hebben om een Ierse competitie te lanceren. We moeten alle Ierse ploegen in hun eigen splinternieuwe competitie plaatsen en de ploegen in de Overige Landen hierdoor herschikken. Dit kan even duren. Natuurlijk kunnen de promoties, degradaties en wedstrijdkalender voor de Overige Landen en Ierland pas hierna plaatsvinden en deze ploegen zullen hun kalender pas zien zondagnamiddag.

Ierland zal ook een eigen nationale ploeg krijgen. We hebben manager Emerald benaderd en gevraagd of hij de eerste bondscoach wou worden omdat het onmogelijk is om nu verkiezingen te organiseren in dit land. Het is onnodig om te zeggen dat hij de uitdaging aannam en zich zal ontfermen over zijn nationale ploeg. Ierland zal uiteraard starten in divisie II volgend seizoen.

We hebben een aantal nieuwigheden ingevoerd deze week. Een PRO versie van de gedetailleerde statistieken pagina, die het aantal dagen blessure en de carrière lengte in het geselecteerde seizoen weergeeft. Het enige probleempje is dat we geen data over carrière lengte kunnen terughalen van de eerste 3 seizoenen, dus je kan dit enkel nagaan vanaf seizoen 4.

De andere nieuwigheid is een volledig seizoen All-Star ploeg. Dit is berekend door eenvoudigweg het aantal nominaties voor de All-Star ploeg gedurende het seizoen op te tellen..

Tot slot wil ik nog melden dat we nog één of twee Russische vertalers zoeken. Als je interesse hebt, je moedertaal Russisch is en je hebt een goeie kennis van het Engels, contacteer dan vladimir.danis@powerplaymanager.com.

Dat was het, nog een leuk weekend!

 ouder nieuws
09/2019

05/2019

02/2019

01/2019

12/2018

10/2018

06/2018

03/2018

01/2018

11/2017

08/2017

07/2017

04/2017

12/2016

10/2016

Toon meer