Tijd:

  
  .
Communicatie
Public account
  PRO Zone
1265 credits
Credits kopen
Je bent op een publieke account. Als je het spel wil spelen of wil meedoen met de discussie moet je inloggen. Als je een nieuwe gebruiker bent, moet je je eerst registreren.

  IJshockeynieuws

Informatie over de verbeteringen aan de engine

Dag vrienden,

Het is bijna tijd voor de playoffs en voor we het weten zitten we in seizoen 7. Dit samen met de nieuwe en verbeterde game engine en tactische opties. De engine wordt momenteel stevig getest zodat we een afgerond product kunnen afleveren waar iedereen blij mee is. Ik weet zeker dat jullie allemaal nieuwsgierig zijn naar deze veranderingen en hoe jullie je strategieën erop zullen moeten aanpassen. We hebben proberen vermijderen dat de veranderingen je zouden dwingen om je training drastisch om te gooien. Toch kan een kleine aanpassing van jullie kant nodig zijn.

We hebben het dan over de vaardigheid om te schieten. We wilden de aanwezigheid ervan wat prominenter maken. Er zal niets veranderen voor spelers die al een degelijk niveau schieten hebben. Maar voor spelers die amper schieten trainden zullen er penalties volgen en zo zal hun efficiëntie om te schieten dit reflecteren. Als je zo'n spelers in je ploeg hebt, dan zal je best je trainingsschema best eens heroverwegen.

Een andere belangrijke verandering betreft de manieer waarop de straffen berekend worden. In het huidige systeem levert een klein voordeel qua techniek-agressie van 1 ploeg een veel groter voordeel op in het aantal powerplays. Vanaf seizoen 7 zal dit voordeel meer naar het voordeel in techniek-agressie gaan (op lange termijn). Het aantal straffen in een wedstrijd zal ook beïnvloed worden door de combinatie techniek-agressie van beide ploegen. De berekening van de vaardigheden zal niet veranderen, dus je zal je training niet moeten aanpassen.

Zoals jullie weten spelen keepers in hockey een grote rol in het succes van een ploeg. De sleutel tot hun succes is zelfvertrouwen. Zoals jullie weten, kunnen keepers goede en slechte dagen hebben in zowel het echte leven als in PPM. De enige manier om je tegen slechte dagen te beschermen, is om een degelijke reservekeeper te hebben die op het ijs komt als je eerste keeper een slechte dag heeft. Nu is dit nog een volledig willekeurig fenomeen, maar in seizoen 7 zal dit veranderen. De keeper zal elke wedstrijd starten met een neutraal zelfvertrouwen en zijn zelfvertrouwen zal toe- of afnemen op basis van zijn prestatie. Als hij slecht speelt in de eerste periode, zal zijn zelfvertrouwen afnemen en is er een grotere kans dat hij nog slechter zal spelen in periode 2. Aan de andere kant, als hij echt top staat de keepen, dan zal zijn zelfvertrouwen toenemen en zal het nog moeilijker zijn om hem te verslaan in de volgende periode. Hetzelfde geldt voor de tweede periode. Natuurlijk, als de keeper een slechte eerste periode heeft, maar terugkomt en de show steelt in de tweede periode, zal zijn zelfvertrouwen terug naar normaal gaan voor de derde periode. De hoeveelheid zelfvertrouwen dat gewonnen of verloren wordt zal ook afhankelijk zijn van de prestatie.

Een kort bericht voor de organisatoren van toernooien. Je kan nu ook wedstrijden van tevoren ongeldig verklaren in je toernooi (dus nog voor ze gespeeld worden). Dit wanneer een ploeg de toernooiregels breekt. Maak geen misbruik van deze optie, want dit zal niet ongestraft blijven.

Buiten de engine verbeteringen, bereiden we ook een verzameling van pucks voor die identiek zal zijn als de wimpels in het voetbal.

Sinds gisteren is er een nieuwe regel:

Het is verboden om te liegen over de kwaliteiten van een speler of personeelslid op de markt

Je vindt alle regels hier.

Prettige dag nog!ouder nieuws
08/2020

07/2020

04/2020

01/2020

12/2019

09/2019

05/2019

02/2019

01/2019

12/2018

10/2018

06/2018

03/2018

01/2018

11/2017

Toon meer