Tijd:

  
  .
Communicatie
Public account
  PRO Zone
1138 credits
Credits kopen
Je bent op een publieke account. Als je het spel wil spelen of wil meedoen met de discussie moet je inloggen. Als je een nieuwe gebruiker bent, moet je je eerst registreren.

  IJshockeynieuws

Twee creditfuncties verplaatst naar PRO-pakket

 

Beste managers,

zoals we een paar weken geleden beloofd hadden, doen we verder met het verplaatsen van creditzaken naar het PRO pakket. Vandaag hebben we voor PRO pakket gebruikers de optie om tegenstanders met puck of wimpel te zoeken gratis gemaakt. Er zijn natuurlijk 2 types in deze zoekfunctie.

  • Zoek gepaste tegenstanders om je wereldcollectie te vergroten - Dit maakt het de verzamelaars makkelijker om een team te vinden met een puck of wimpel van een specifiek divisieniveau. Deze optie is nu gratis voor PRO pakket gebruikers. Voor de anderen blijft de prijs gelijk - 2 credits.
  • Zoek gepaste tegenstanders om je verzamelaarsgallerij te vergroten - Dis maakt het je eenvoudiger om 3 willekeurige tegenstanders te vinden van wie je de puck of wimpel nog niet hebt. Dit wordt deel van het PRO pakket. Voor anderen blijft dezelfde prijs - 3 credits.

Deze veranderingen zijn deel van onze inspanning om de waarde van het PRO pekket te vergroten terwijl we de kost verlagen.

We hebben recent videoreclame ingevoerd in de live wedstrijden in voetbal. Dit nieuw deel heeft al veel kritiek gekregen. Waarom we ons spel adverteren aan degenen die het al spelen, was de vraag. De hoofdreden is dat dit een voorbereiding is op iets anders. We zullen binnenkort een fanshop lanceren met officiële PPM merchandise. We willen deze shop ook promoten in onze live uitzendingen in hockey en voetbal. De adverteerplaats zal ook gebruikt worden voor andere doeleinden, maar we zullen het aantal minimaliseren voor PRO pakket gebruikers. Daarom zal de reclame maar 1 keer per live uitzending getoond worden voor PRO pakket gebruikers (tijdens de rust) en sommige reclame zal helemaal niet getoond worden aan PRO pakket gebruikers. Als het mogelijk is, zullen de reclamen bij PRO pakket gebruikers ook korter zijn. Niet PRO pakket gebruikers zullen ook reclame zien bij het begin van een wedstrijd..

De promovideo voor de fanshop is al klaar, je kan deze hieronder zien:

Houdt er wel rekening mee dat de zaken op de video nog niet beschikbaar zijn, maar wel als de fanshop er is.

Dat is alles, nog een prettige dag!

 ouder nieuws
12/2019

09/2019

05/2019

02/2019

01/2019

12/2018

10/2018

06/2018

03/2018

01/2018

11/2017

08/2017

07/2017

04/2017

12/2016

Toon meer