זמן:

תקשורת
Public account
  איזור תומכים
1330 קרדיטים
קנה קרדיטים
אתה נמצא במשתמש ציבורי. אם אתה רוצה לשחק במשחק או להצטרף לדיון, אתה צריך להתחבר. אם אתה משתמש חדש, אתה צריך להירשם.

 הודעה לעיתונות

936,991,462
מדינה: ליגה:
הודעה לתקשורת הזו היא מענה להודעת התקשורת של הקבוצה סלובקיה LLL76: Bilancovanie 45 sezóny

סלובקיה LLL76 - Priebežná správa - Sezóna 46 (36/112)

Manažér nášho tímu plní svoje sľuby. Nechal postaviť divákom prvú tribúnu na sedenie. Aktuálna kapacita nášho štadióna je už celých 1000 miest na sedenie i státie. Zaujímavosťou je, že od včera máme vybudovanú základňu pre novinárov.
Pevne veríme, že reportáže, ktoré vzniknú v týchto priestoroch zvýšia atraktivitu našich domácich zápasov a celková návštevnosť sa bude blížiť 100% kapacity štadióna.

Ďalšou dobrou správou je, že pokračujeme vo výstavbe zázemí pre našich hráčov i zamestnancov. Tempo sa síce výrazne spomalilo. No túto skutočnosť sme očakávali. Kvalitnejšie zázemia sú predsa len drahšie a aj samotná výstavba dlhšie trvá.
Našim cieľom je dosiahnuť takú úroveň zázemí, aby sme dokázali pri zachovaní slušnej kvality družstva nahrádzať neúmerne drahých hráčov lacnejšími.
I keď platy zatiaľ nie sú na kritickej úrovni, oproti minulej sezóne tieto náklady v priemere stúpli viac než dvojnásobne a to ešte nemáme za sebou ani polovicu sezóny.
Napriek tomu bilancia príjmov a výdavkov nám stále umožňuje investície do nášho klubu.

Veľkým prekvapením je pre nás tiež tímový koeficient. Súčasnú výšku sme pôvodne očakávali až ku koncu sezóny. Stále si síce nerobíme nádej, že sa dostaneme na úroveň konca tej minulej, no dáva nám to nádej, že prechod do ďalšej nebude tak bolestivý z pohľadu finančných prísľubov našich sponzorov.
Isto, vo veľkej miere tomuto pomohli v našej lige súperiace tímy, ktoré prišli o svojho sponzora. No veríme, že v nasledujúcej sezóne bude náš tím už na dostatočnej úrovni, aby dokázal ukazovať slušné výsledky aj v tvrdšom konkurenčnom prostredí.


צפייה אישית: 7
רייטינג ההודעה לתקשורת: חלש - נורמלי - מצויין
קבוצת סלובקיה LLL76 הגיבה להודעה לתקשורת הזו: Záver sezóny 46