Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

 Hirschkalb Sudety

ID: 6752
Република Чешка II.4 (Позиција 5)
-650 903
Лого на тимот
Тимски пак
Клубот не го дава пакот на противници без свој пак
Генерален спонзор
Јачина на тимот
Бранење 481
Одбрана 485
Напад 430
Шутирање 279
Вкупно 419

3860

426.39

47/7

18

Hirschkalb Sudety
Држава Република Чешка Република Чешка
Регион Ústecký kraj
Воспоставен 2009-04-06 (Сезона 1)
Име на стадионот Stadion Jardy Zavřela (20000)
Вебстрана на тимот hokej.gzone.cz/


Pеклами

Најнови трофеи

Неодамна собрани пакови

Најнови соопштенија за јавноста
02.11.2014 08:02:07 - Zápas s USA
14.12.2010 10:52:50 - II.4 po polovině základní části
29.10.2010 13:36:46 - Soutěže jako podpora komunity
Дрес на тимот
Маска на голман


Медиумски спонзор
Акција