Czas:

Komunikacja
Public account
  Strefa PRO
1330 kredytów
Kupno kredytów
Jesteś na koncie publicznym. Jeśli chcesz grać lub uczestniczyć w dyskusji, musisz się zalogować. Jeśli jesteś nowym użytkownikiem, musisz się najpierw zarejestrować.

 Ogłoszenia prasowe

2 453 397 537
Kraj: Liga:
Ten komunikat prasowy został opublikowany w odpowiedzi na komunikat prasowy drużyny Czechy Encyklopektors Avengers†: Povedené zahájení sezony

Czechy Encyklopektors Avengers† - Dynamo Times 15.5.2012

Na dnešní křížový výslech byla předvolána třinecká brankářská Superstar, František Tomášek. Jak jinak, dostane několik jednoduchých otázek, které by snad mohli pomoci fanouškům vytvořit si obrázek o jeho výkonu ve včerejším vyhraném zápase doma proti středočeským Buldogům...

"Včera váš tým vstoupil do ligové sezony vítěstvím, nutno dodat, velice působivým. Padlo přesně 17 branek, z toho rovnou celých 5 právě do Vaší klece... Jsou tedy obavy fanoušků o Vaši budoucnost v roli týmové jedničky oprávněné?"

"Tak určitě, jsou. Jediné, co na svou obhajobu můžu dodat je fakt, že všechny góly nám dala jejich 1. lajna, takže tak, no. Třeba takový Brázdil. Ten je velice nebezpečný a když je v útoku, dokáže střílet, nahrávat, bruslit a hlavně sázet góly. Kdyby soupeř hrál více zápasů takovýmto způsobem, rozhodně by patřil mezi nejproduktivnější hráče celé ligy. Proti nám měl výhodu, hrálo se nahoru, dolů a přesně to mu sedí..."



"Jistě ale nepopřete fakt, že úspěšnost zákroků pod 90% je na brankáře vašich kvalit slabý výkon a vaše úspěšnost nedosáhla ve včerejším utkání ani slabých 80%..."

"Tak určitě, ale jak říkám, hrálo se nahoru, dolů, takže jsem rád, že jsem nepustil víc, no. Naši fanoušci na nás nepískali, takže opravdu nevím proč bych měl zpytovat svědomí."



"Dobrá, vaše odpovědi se zdají být skutečné, pro dnešek toho necháme. Chcete skrz nás vzkázat něco fanouškům?"

"Tak určitě: Lidi, nejsem kapitán, ale dovolím si poslat obrovské díky za celý tým! Jste náš šestý hráč v poli! Jen tak dál! Vaše Berlička."



Tak to byl euforií zachvácený Franta Tomášek, trenérem nazývaný také Berlička. Otázek nebylo mnoho, proto tedy pokud máte nápady na nějaké dotazy, na jejichž odpovědi by jste si rádi přečetli odpovědi vašich třineckých oblíbenců, klidně posílejte do naší malé redakce. Příštímu křížovému výslechu bude podroben střelec první třinecké branky v této sezoně, Albert "Bečka" Vlasák...


Wyświetleń: 6
Ocena ogłoszenia prasowego: Kiepski - Normalny - Doskonały