Время:

Общение
Public account
  Зона PRO
1330 кредитов
Купить кредиты
Вы в общественном аккаунте. Если вы хотите начать игру или присоединиться к обсуждению, то вам нужно войти. Если же вы новичок, то сначала вам нужно зарегистрироваться.

  Выборы - Словакия

936 991 462
Получи кредиты бесплатно!
Следующая игра
HK Metro Zvolen
Игра лиги
29.3.2024 18:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC

Сезон: - Страна: - Тур:
Здесь вы можете выставить свою кандидатуру на пост главного тренера любой сборной. Также здесь вы можете проголосовать за тренера сборной своей страны. Для того, чтобы выставить свою кандидатуру ваш опыт менеджера должен быть не менее 51. Выборы проходят в два тура. 10 менеджеров с наибольшим числом набранных голосов проходят во второй тур выборов.

Кандидаты на должность генерального менеджера национальной сборной

Владелец PRO пакета Словакия loikjj - Словакия WARHAMER 40K - Словакия III.7
Предварительные голоса: 19
Mám pocit že v posledných sezónách reprezentácia Slovenska neukazovala svoj reálny potenciál minulý rok slaby výsledok, avšak stále si myslím že máme na to aby sme boli majstrami Prečo sa stalo to že sme krajina s takmer najviac manažérmi naše tímy patria k špičke vo svete, juniorky sú medzi najlepšími a seniori to dotiahli na iba do prveho kola Pley off jasne da sa povedať že tim je v predstavbe a že je to len dočasne ale stejne krajina ktorej je tolko kvalitnych musztiev nedokaže bojovať o top 3 ?? musime niečo zmeniť a jedna z možnosti je zmeniť manažera reprezentacie nehovorim že vysledok bude hned to nie je velmi realne preto vam to nemožem slubiť obdobie 1 sezony je kratka doba aby sa dalo muztvo zmeniť tak aby dokazalo bojovať o prve miesto len že by som nekandidoval keby som nechel ostať manažerom Slovesnka na niekolko rokov a uskutočnyť svôj ciel dostať Slovensko medyi najlepšich dakujem vam za každy vaš hlas

Голосов:: 27