Čas:

Komunikacija
Public account
  PRO Cona
1138 kreditov
Kupi kredit
Ste v javnem računu. Če bi radi igrali igro ali se vključili v razpravo, se morate prijaviti. Če ste nov uporabnik, se morate najprej registrirati.

 Sporočila za javnost

-1 215 410
Država: Liga:
To sporočilo za javnost je odziv na sporočilo za javnost ekipe Nizozemska Royal Ajero Pucks†: Manager bezoekt toch duel tegen Torhus

Nizozemska Royal Ajero Pucks† - Royal richt zich op, NJG slachtoffer!

Na 4 kansloze nederlagen, als men puur naar de scores kijkt, wist Royal zich eindelijk weer op te richten. Uit in Den Haag werd in de laatste 12 minuten een 4-2 achterstand omgebogen in een knappe 4-5 overwinning.
Tegen NT keeper Anne van der Hak wist Bram van Eerde 4 minuten voor tijd in de powerplay te scoren en zou een belangrijke overwinning binnen te halen in de kelder van divisie 1. De grote man van Ajero was echter Niels Leenssen, de linkerwinger van de 4e lijn scoorde 2 maal, beide keren de gelijkmaker (2-2 en 4-4).
Wederom wisten de jongens van Royal heel netjes te spelen en kregen geen enkele straf tegen, mede hierdoor werd er voldoende steun gegeven aan keeper Hillerts.

Afgelopen vrijdag leek Royal beter te zijn maar verloor met 1-5 van Roermond, kenners wezen allemaal naar Hillerts, de keeper zou een enorme off-day hebben gehad. In deze wedstrijd ook geen enkele straf, misschien ook wel de reden dat de tegenstander zo vaak voor de keeper kon staan.
Ook eerder in de week tegen koploper MAgicB en tegen de Panthers waren er weinig straffen voor de GeelZwarten en daartegen over kansloze nederlagen.

Inmiddels is Royal op de 14e plaats geland en dat lijkt wederom een plaats die de ploeg recht aan doet net als de voorgaande seizoenen, wat dat betreft blijkt het gat met de top hetzelfde en moet de trainer vooral naar het rechterrijtje blijven kijken. De komende 2 wedstrijden zijn weer niet makkelijk als we tegen 2 teams spelen uit de top 8 spelen, maar begin volgende week moet het team erweer staan.
Dan wachten 2 concurrenten in de strijd tegen (rechtstreekse) degradatie en dient het team te vlammen .... hopelijk aan de hand van kersvers international Jan Willem Weemink. De verdediger heeft zich naar de beste 15 verdedigers kunnen trainen en spelen, hij kreeg een telefoontje een week nadat Mees van der Molen door de voormalige BC uit het team was gezet.

Aandachting toeschouwer Feyenoord-trainer Been:"Ik zou graag ook zondag van Den Haag willen winnen en dat mag best na een 4-2 achterstand!"


Edinstveni pogledi: 13
Ocena sporočila za javnost: Slabo - Običajen - Odlično