Čas:

Komunikacija
Public account
  PRO Cona
1304 kreditov
Kupi kredit
Ste v javnem računu. Če bi radi igrali igro ali se vključili v razpravo, se morate prijaviti. Če ste nov uporabnik, se morate najprej registrirati.

 Sporočila za javnost

879 181 136
Država: Liga:

Nizozemska Rapid Vitesse - De playoffs zijn in aantocht

Na een zeer sterke tweede seizoenshelft lijkt Rapid Vitesse zich tegen het einde van het seizoen op te kunnen gaan maken voor de playoffs. Via het bekertoernooi werd geen plaatsing voor internationaal ijshockey afgedwongen, dus er zal veel af hangen van deze playoffs.

Het team is goed in vorm de afgelopen tijd: van de laatste 15 officiële wedstrijden ging er slechts 1 verloren. Er werd zelfs bijna plaatsing afgedwongen voor de playoff-ronde van de Beker voor Bekerwinnaars, maar in de beslissende wedstrijd tegen de Poolse bekerwinnaar SMART-MOTO TEAM bleken de jongens toch net te onervaren om op beslissende momenten de kansen te benutten.

Een sleutelspeler bij het goed presterende Rapid Vitesse is de van concurrent Special Force Panthers overgekomen Jeppe Hensgens. De komst van de 26-jarige Nederlands international eerder deze maand heeft het team duidelijk vleugels gegeven.

Het hele team hoopt nu de stijgende lijn de rest van het seizoen vast te houden en in de playoffs te vlammen, om misschien wel voor het eerst in de historie van het team kampioen van Nederland te worden.


Edinstveni pogledi: 7
Ocena sporočila za javnost: Slabo - Običajen - Odlično