Čas:

Komunikacija
Public account
  PRO Cona
1330 kreditov
Kupi kredit
Ste v javnem računu. Če bi radi igrali igro ali se vključili v razpravo, se morate prijaviti. Če ste nov uporabnik, se morate najprej registrirati.

  Volitve - Slovaška

942 000 377
Uradna PPM stran na Facebooku
Pritisnite Všeč mi je na naši Facebook strani in dostopajte do novic pred vsemi ostalimi.
Naslednja tekma
VLASNIK
Prijateljska tekma
4.8.2024 18:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC

Sezona: - Država: - Krog:
Tukaj se lahko prijavite in kandidirate za položaj generalnega managerja katerekoli državne reprezentance. Lahko tudi glasujete za generalnega managerja državne reprezentance v svoji državi. Če želite biti kandidat, morate imeti vsaj 51 izkušenj. Volitve so sestavljene iz dveh krogov. 10 managerjev z največ preferenčnimi glasovi napreduje v drugi krog volitev.

Kandidati za selektorja U20 reprezentance

Lastnik PRO paketa Slovaška lewopard - Slovaška HC lewoparde - Slovaška I.1
Preferenčni glasovi: 40
Zdravím Vás, Slovenskí manažéri.
Po minulosezónnom úspechu som sa cítil vyčerpane aj keď dosiahnutie na vrchol by malo dodať silu. Bolo to tým že nemám na všetky procesy ešte vytvorený systém a často musím ladiť reprezentačný tím príliš pracne. Veľmi ma únavovali nezmyselné tréningy a vcelku banálne upozornenia na rôzne chybyčky. Žiaľ komunikácia nie je moja prednosť. Drzim sa hesla "kde je systém, tam je uspech". Preto by som radšej vypracoval návod na tréning, komunikáciu a kempovanie reprezentantov ako neustále vypisovanie. Mojim hlavným cieľom je vždy pri repre U18,20 dať vybranej 28ke toľko reprezentačných bonusov koľko sa dá a potom dosiahnuť čo najvyššie.
U20 ma očarila ako krásne sa dá manažovať. Chcel by som dosiahnuť s U20 zlatý hattrick nech sa poriadne zavŕtam do análov PPM. V druhom rade by som rad naucil aspon troch manazerov pracovat s reprezentáciou. Mám na to čas asi nasledujúcich 7 sezón. Hrám síce len poslednú IV.ligu, ale to o ničom nevypovedá. Môžem myslím povedať že PPM som porozumel vo veľkej miere aj keď hrám len od polky 14. sezóny. Myslím že som jediný prislí po 10 sezóne, ktorý sa dostal do I.ligy a zároveň jeho tím prešiel omladením. Teši ma meranie síl s tými najlepšími a občas sa aj precením. Dôkazom by mohla byť dnešná tlačová správa HClewoparde. Vopred sa ospravedlňujem ak by sa vám zdalo že uprednostňujem svojich hráčov. Je to preto že u nich sI môžem byť istý dvoma kempami, ktoré budú ukončené do začiatku samotných MS a môžem kalkulovať s nárastom skúseností. V neposlednom rade poznám SV väčšiny hráčov od 15r. Všetky tri reprezentačné témy mám v obľúbených témach tak vidím každý nový príspevok. Mojim ďalším cieľom je aby minimálne 2/3 našich manažérov sledovalo reprezentačné témy tak že sa budem snažiť komunikovať cez vlákno aj o treningoch a kempoch.

Prosím neberte túto kandidátku ako povyšovanie sa. O niektorých veciach vravím len preto aby som dal dôležité veci do popredia. Všimol som si že je veľa zlých kandidatúr a voliči tiež nevedia čo je kľúčové pre výber najlepšieho kandidáta.

Tak sa mi zdá že naše všetky tri reprezentácie by mohli mať stálych manažérov so systémovým prístupom a tak prichádza 7 rokov blaženosti.

PS: Neverte kandidátom všetko čo napíšu. Vždy si pozrite založenie, históriu, ako buduje štadión a zázemia, prestupy a tí s PRO analýzu aby bolo jasné ako je na tom s taktikami.