Čas:

Komunikacija
Public account
  PRO Cona
1330 kreditov
Kupi kredit
Ste v javnem računu. Če bi radi igrali igro ali se vključili v razpravo, se morate prijaviti. Če ste nov uporabnik, se morate najprej registrirati.

  Volitve - Slovaška

941 547 950
Uradna PPM stran na Facebooku
Pritisnite Všeč mi je na naši Facebook strani in dostopajte do novic pred vsemi ostalimi.
Naslednja tekma
VLASNIK
Prijateljska tekma
4.8.2024 18:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC

Sezona: - Država: - Krog:
Tukaj se lahko prijavite in kandidirate za položaj generalnega managerja katerekoli državne reprezentance. Lahko tudi glasujete za generalnega managerja državne reprezentance v svoji državi. Če želite biti kandidat, morate imeti vsaj 51 izkušenj. Volitve so sestavljene iz dveh krogov. 10 managerjev z največ preferenčnimi glasovi napreduje v drugi krog volitev.

Kandidati za selektorja U20 reprezentance

siedmak18 - Slovaška Trstenské šteňatá - Slovaška III.11
Preferenčni glasovi: 88
Zdravim vás manažéri , ak sledujete naše úspechy tak viete že túto sezónu sme boli po dlhom čase bez medaily čo má mrzí ... Ak niekto sleduje PwPIETRO tak robil článok o úspechov a ak to niekto čítal všimol si že som chcel pomôcť Dánsku lebo tá krajina je aj v mojom reálnom živote dosť dôležitá ale bohužiaľ manažéri majú svoju mentalitu a po dvoch sezónach neúspechu nemienim pokračovať a písal som tam že by som chcel viesť našu reprezentáciu a keďže nebol minulú sezónu úspech rozhodol som sa kandidovať na 20 keďže mám sám 20 rokov ak by ste mali dajake otázky kontaktujte ma do správy som tu dosť často keď sa dá samozrejme a rád zodpoviem na každú otázku nič sľubovať nebudem len poviem na záver toľko že dám všetky moje skúsenosti aj z reprezentácií na MS ( Dánsko ) do toho aby sme mali čo najväčší úspech a nasadili našim hráčom dajaky kov na krk lebo naši sokoliari si to zaslúžia
Na záver ďakujem za každý hlas veľmi by som sa potešil a splnil by sa mi môj sen na PPM keby že vediem našu krajinu na MS :) Všetkým prajem príjemný a krásny zážitok z hry a veľa výhier a úspechov svojich tímov :)
Jakub