Tid:

Kommunikation
Public account
  PRO Zone
1330 credits
Køb credits
Du er på den offentlige konto. Hvis du vil spille spillet, eller deltage i en diskussion, skal du logge ind. Hvis du er ny bruger, skal du registrere dig først.

 Pressemeddelelser

941 454 872
Land: Liga:

Finland HC Sisu† - HC Sisu tiedottaa 27.10.2016

HC Sisu tiedotti viimeksi melkein vuosi sitten ja silloin seura lupaili seuraavaa tiedotetta myöhemmin saman kauden aikana. Nyt lupauksen pettänyt tiedotusvastaava on erotettu ja on aika uudelle tiedotteelle.

Sisu kävi kokeilemassa siipiään pääsarjatasolla. Nousijan pelit menivät odotetun huonosti ja joukkueen johto päätti tehdä rankan rebuildin. Joukkueen kaikki veteaanit maalivahti Robert Průšaa lukuun ottamatta myytiin pois ja tilalla on nyt nuoria pelaajia.

Joukkue majailee nykyisin kakkosen keskikaartissa junnujen kasvaessa ja saadessa kokemusta. Vanhin kentällä oleva pelaaja (maalivahtia lukuunottamatta) on 23 vuotias, joten joukkue on erittäin nuori. Seuraava askel nuorennuksessa on Průšan siirtyminen syrjään nuoren romanialaisen maalivahtilupauksen tieltä. Průša jatkaa kuitenkin tämän kauden loppuun ja antaa junnulle aikaa kasvaa vielä hieman ennen siirtymistä tositoimiin.


Unikke visninger: 21
Pressemeddelelse-vurdering: Dårlig - Normal - Udmærket