PowerPlay Manager онлајн Хокеј менаџер е бесплатна Хокеј игра.Ќе имате можност да креирате сопствен Хокеј тим и да го остварите сонот за водење Хокеј тим.Избирањето на вистинските играчи и тактики,и правилното тренирање на играчите се вистинскиот клуч за успех во оваа игра.Освен тоа ќе бидете одговорни за изградба на Арена и објекти на клубот,како и водење на финансиите на тимот.Мора да ги совладате сите овие работи за да бидете успешни како и другите менаџери во играта ширум светот.

Играта не бара некакви инсталации, јак компјутер или брза конекција и можете да ја играте бесплатно. И освен тоа можете да ги пратите игрите на вашиот тим во живо.

Кумот на хокеј
Член на НХЛ и ИИХФ Салата на славните