Время:

Общение
Public account
  Зона PRO
1330 кредитов
Купить кредиты
Вы в общественном аккаунте. Если вы хотите начать игру или присоединиться к обсуждению, то вам нужно войти. Если же вы новичок, то сначала вам нужно зарегистрироваться.

 Пресс-релизы

944 932 447
Страна: Лига:

Чехия Encyklopektors Avengers† - Dynamo Times 22.5.2012

Dnes pro vás máme připravený v pořadí druhý díl ze seriálu věnovaném křížovým výslechům důležitých hráčů Dynama. Jak jsme slíbili minule, dnes bude odpovídat fanouškům střelec první branky třineckých v 11. sezoně, Albert Vlasák.Přejeme příjemné počtení!


"Alberte, uzavírali jste se spoluhráči nějaké sázky na střelce první branky třineckých?"

"Tak samozřejmě. Ale to snad dělá každé mužstvo, že si mezi sebou hráči takhle utužují vztahy."


"Jak tyto sázky probíhaly a kdo byl podle hráčů největším favoritem k získání této sázky?"

"Máme v družstvu hned několik dobrých střelců, kteří dokáží proměňovat své šance jak na běžícím páse, takže mě moje výhra trochu překvapila. No a sázka probíhala asi tak, že každý z útočníků přispěl něco do banku a jak jinak, vítěz bere vše. Ale já jsem zase takový, že jsem bank investoval do obrovské žranice, která se konala u generála na zahradě...(smích)"


"Řekl jsi, že jsi byl výhrou sázky překvapen, nechceš fanouškům přiblížit pocity, které jsi v tom okamžiku zažíval?"

"Tak určitě, pokusím se o to. Takže když jsem vystřelil na Pluhaře a červené světlo se rozsvítilo, měl jsem obrovskou radost. Stejně jako když dítě dostane od rodičů nejnovější play station...Ale jakmile mi začalo docházet, co všechno ten moment přinese, radost začala rychlostí blesku opadávat."


"V základních částech ligy jsi nastřílel už 90 branek, jsi pátým nejlepším střelcem v historii týmu právě v této soutěži. Přitom máš k dobru přes 100 zápasů, jak bereš ten fakt, že fanoušci tě ne náhodou považují za hráče, který za několik sezon přebere štafetu pro nejlepšího střelce v historii týmu?"

"Tak, abych pravdu řekl, statistiky moc nesleduji. Jen mám hrozně rád, když fanoušci skandují moje jméno. Stejně jako všichni profesionální hráči. Ale nikdy mi nepřipadalo, že na mě je vyvíjen nějaký tlak jak z pohledu fanoušků tak trenéra, takže to tak moc nevnímám. Možná proto mi to tam tak padá."


"Pokud se nic nestane a vše půjde ve vyjetých kolejích, proti BikerSOB Team odehraješ svůj dvoustý zápas v základní části. Jak ho budeš slavit?"

"Chtěl bych ho oslavit gólem, no. Jinak, že bych se kvůli nějakému milníku opil, to ne. S alkoholem nejsem kamarád, navíc nám generál zavedl určitý režim, takže oslava se bude konat pouze na ledě."


"Děkuji za rozhovor, chceš pomocí našich sdělovacích prostředků vzkázat něco svým fanouškům?"

"Tak určitě! Lidi, vaše podpora nám prospívá, posílám za sebe a celou první lajnu obrovské díky!"



Takže právě jste dočetli rozhovor s Albertem Vlasákem, trenérem a hráči nazývaný Bečka...
Za sebe a za celou elitu vedení Dynama doufám, že se vám čtení líbilo. Příště bude k výslechu pozván slovenský centr Dušan Štúr, kterému se v posledním střetnutí podařilo vsítit jubilejní stou branku...Pokud máte návrhy na dotazy, napište, děkuji! Váš tiskový mluvčí.


Уникальных просмотров: 6
Рейтинг пресс-релиза: Плохо - Средне - Превосходно