Время:

Общение
Public account
  Зона PRO
1330 кредитов
Купить кредиты
Вы в общественном аккаунте. Если вы хотите начать игру или присоединиться к обсуждению, то вам нужно войти. Если же вы новичок, то сначала вам нужно зарегистрироваться.

 Пресс-релизы

944 955 105
Страна: Лига:

Финляндия HC Sisu† - HC Sisu tiedottaa 27.10.2016

HC Sisu tiedotti viimeksi melkein vuosi sitten ja silloin seura lupaili seuraavaa tiedotetta myöhemmin saman kauden aikana. Nyt lupauksen pettänyt tiedotusvastaava on erotettu ja on aika uudelle tiedotteelle.

Sisu kävi kokeilemassa siipiään pääsarjatasolla. Nousijan pelit menivät odotetun huonosti ja joukkueen johto päätti tehdä rankan rebuildin. Joukkueen kaikki veteaanit maalivahti Robert Průšaa lukuun ottamatta myytiin pois ja tilalla on nyt nuoria pelaajia.

Joukkue majailee nykyisin kakkosen keskikaartissa junnujen kasvaessa ja saadessa kokemusta. Vanhin kentällä oleva pelaaja (maalivahtia lukuunottamatta) on 23 vuotias, joten joukkue on erittäin nuori. Seuraava askel nuorennuksessa on Průšan siirtyminen syrjään nuoren romanialaisen maalivahtilupauksen tieltä. Průša jatkaa kuitenkin tämän kauden loppuun ja antaa junnulle aikaa kasvaa vielä hieman ennen siirtymistä tositoimiin.


Уникальных просмотров: 21
Рейтинг пресс-релиза: Плохо - Средне - Превосходно