Čas:

Komunikacija
Public account
  PRO Cona
1330 kreditov
Kupi kredit
Ste v javnem računu. Če bi radi igrali igro ali se vključili v razpravo, se morate prijaviti. Če ste nov uporabnik, se morate najprej registrirati.

 Sporočila za javnost

946 898 008
Država: Liga:

Češka - Toronto Maple Leafs -† - Shrnutí zápasu LEAFS Vs. Kometa HC Brno, 29.10.2012

Náš tým zvládl včerejší pohlednou přestřelku proti silnému soupeři Kometa HC Brno, ve které jsme zvítězili 7:4, na výbornou! Houževnatý soupeř nám ale rozhodně výhru nedal zadarmo. Na světelné tabuli totiž ještě v polovině druhé třetiny fig

urovalo skóre zápasu 4:4 a asi málokdo v tu chvíli věřil, že zápas skončí poměrně jednoznačným vítězstvím LEAFS.

Velmi důležitým okamžikem byla rychlá odpověď
na vyrovnávací gól soupeře - náš zkušený obránce Martin Procházka totiž necelé dvě minuty poté (v čase 33:55) zvýšil v přesilové hře na stav 5:4, což evidentně rozhodilo psychiku soupeře, který se tak znovu ocitl v situaci, kterou lze jednoduše vystihnout větou "Zase musím dotahovat skóre."

Přesilovky ve včerejším zápase celkově hrály velmi významnou roli a ukázaly, že náš tým je má zvládnuté velmi dobře. LEAFS totiž z deseti přesilovek vytěžili 3 góly, přičemž úspěšnost v jejich využití 33,3% lze nazvat jako velmi uspokojivou - zjednodušeně řečeno náš tým využije ke skórování každou třetí přesilovku, což rozhodně není špatné a už vůbec to není špatné proti soupeři se silnou obranou. Přesilovky také ukázaly, že jsou naši hráči na výborné technické úrovni. I přesto, že by se dal včerejší zápas považovat za dosti vypjatý, nebyl vyloučen ani jeden hráč LEAFS, oproti tomu, jak již bylo řečeno výše, bylo uděleno celkem 10 dvouminutových trestů hráčům soupeře! Z toho vyplývá, že v součtu vyloučení hrál soupeř celkem 20 minut v oslabení, tedy de facto celou 1/3 zápasu!

Výborný výkon podal ve včerejším zápase novopečený kapitán a obránce Simo Tissola, jehož druhá formace nepustila soupeře téměř do žádných šancí a navíc se sama často pouštěla do brejků. Tissola byla tedy po zásluze vyhlášen 3. hvězdou zápasu. Pěkným výkonem se též tradičně blýskl náš drtič Jaromír Rehák, levý útočník "Tissolovy formace", který v zápase vstřelil dva velmi důležité góly - veledůležité především pro psychyku celého týmu. V čase 3:40 inkasovali LEAFS gól od soupeře na 0:1. Jarda Rehák ovšem soupeři velmi rychle a jasně sdělil "Ne, ne, ne, hoši, takhle to tedy nešlo!". Popis akce komentátorem:

"Ihned po rozehrávce ve středovém kruhu vjíždí António Bernardo podél mantinelu do útočné třetiny. Zadovkou posílá puk spoluhráči Simo Tissola na druhou stranu kluziště. Ten z první posouvá puk na střed hřiště, kam si najíždí Jaromír Rehák. Střela zápěstím... Puk je v síti! Brankář Michael Švan nijak nezareagoval. Parádní souhra celé trojice." -- Tato situace jasně ukazuje, jak pracuje souhra v rámci jednotlivých formací našeho týmu - sehranost vyústivší v rychlou a jednoduchou kombinaci s drtivným závěrem!

Druhý důležitý gól dal Rehák v čase 45:55, kdy totálně dokončil popravu soupeře a definitivně uzavřel skóre na 7:4 ve prospěch LEAFS!


- GO! LEAFS GO! -


Edinstveni pogledi: 7
Ocena sporočila za javnost: Slabo - Običajen - Odlično