Čas:

Komunikacija
Public account
  PRO Cona
1330 kreditov
Kupi kredit
Ste v javnem računu. Če bi radi igrali igro ali se vključili v razpravo, se morate prijaviti. Če ste nov uporabnik, se morate najprej registrirati.

 Sporočila za javnost

945 232 349
Država: Liga:

Češka HC Black Eagles† - Viermottoters : HC Black Eagles - 2.10.2009

Dnes čaká naše hochy přátelské utkání s týmem Viermottoters.
Tento tým je účastníkem ligy V.58 (ČR). V žádném případě chlapce nečeká procházka růžovým sadem, protože soupeř okupuje ve své lize 1.pozici a i TK má mnohem vyšší než-li náš tým. Naši borci mají trošku pošramocené sebevědomí ale věříme, že odvedou dobrý výkon, za který se nebudou muset stydět.
Trenéři pravděpodobně nepostaví nejsilnější sestavu, ale i mladíci musí nějakým způsobem získat ostruhy aby mohli svým zkušenějším spoluhráčům konkurovat a aby v týmu panovala mezi hráči zdravá konkurence.
Včera došlo k rošádě na trenérském postu. Hlavního trenéra Martina Richtra nahradil jeho dosavadní asistent Matěj Kvasnička a asistenta mu dělá nový muž na trenérské lavici Martin Spáčil, který přišel z týmu HC Rabengas Gablonz. Dosavadní trenér zatím u týmu zůstává na pozici 2. asistenta a proslýchá se, že má namířeno za jiným angažmá.
Na závěr přejeme chlapcům s orlem na hrudi hodně štěstí v dnešním utkání a zveme všechny fanoušky do Toyota F1 Team Areny. Z Liberce do Ústí to není příliš daleko tak bychom tam 4erným orlům mohli připravit skoro domácí prosředí.
HOŠI BOJOVAT


Edinstveni pogledi: 7
Ocena sporočila za javnost: Slabo - Običajen - Odlično