Čas:

Komunikacija
Public account
  PRO Cona
1330 kreditov
Kupi kredit
Ste v javnem računu. Če bi radi igrali igro ali se vključili v razpravo, se morate prijaviti. Če ste nov uporabnik, se morate najprej registrirati.

 Sporočila za javnost

941 454 872
Država: Liga:

Srbija ХК Петровград† - Вести 18.03.2010

Завршена је сезона 3.

По екипу Петровграда солидна сезона. Било је пар пехова који су највише утицали на европско такмичење. Што се тиче лигашког и куп такмичења, задовољни смо, с`обзиром на конкуренцију. Можда ће више среће бити други пут...

Следеће сезоне мало промена у играчком кадру. Супер талентовани центар Милош Манојловић ће бити нови члан прве поставе ХК Петровград. Од њега се очекује да буде бољи од претходног сентра. Не можемо много тражити у руки сезони.

Улагање финансија ће бити као и у претходне три сезоне. Објекти су примарни и једини где ће се буџет трошити. Надоградња ПетроАрене се очекује такође. Треба да постане супер модерна до почетка плејофа.

Циљ нашег тима наредне сезоне је квалификовање за један од европских купова и довођење нових младих снага, високог потенцијала. Планирамо да попунимо рупе у тиму, којих има на претек, па чак и после 3 целе сезоне. Тек након тога можемо маштати о 4 јаке линије.

Свима желим све најбоље у даљем такмичењу широм Србије.


Edinstveni pogledi: 46
Ocena sporočila za javnost: Slabo - Običajen - Odlično