Hora:

Comunicación
Public account
  Zona PRO
1330 créditos
Comprar créditos
Estás en una cuenta pública. Si quieres jugar al juego o participar en los debates del foro, antes debes conectarte. Si eres un nuevo usuario, primero deberás registrarte.

 Comunicados

2 453 973 242
País: Liga:

Finlandia HC Sisu† - HC Sisu tiedottaa 10.9.2010

Kausi 5 on sujunut mallikkaasti. Sarjaotteluissa on tullut yksi tappio Turmion Sotureille, mutta muuten ottelut on voitettu. Silti jännitys runkosarjan kärkisijoista säilyy viimeisille metreille saakka, koska muutkin kärkipään joukkueet voivat napata runkosarjan voiton.

HC Sisu on haalinut kauden aikana uusia työntekijöitä ja pelaajia. Monet pelaajista ovat tulevaisuuden lupauksia, mutta markkinoilta on tullut haalittua myös muutama konkari, jotka astuivat suoraan pelaavaan kokoonpanoon. Tuoreimpana Bosnia Herzegovinalainen puolustaja, joka on myös joukkueen ensimmäinen yli KO 300 pelaaja.
Nuorista lupauksista on esille tuotava uusi joukkueen kakkosmaalivahti Rudolf Cada, joka syrjäytti nyt Manne Kiekkoon siirtyneen Joni Pulkkisen. Ykkösmaalivahtina jatkaa edelleen viimekaudella hankittu Joosef Ojanen, jolle on kertynyt jo 13 nollapeliä kauden aikana.

Nyt seuran johto laittaa kauden 5 osalta rahahanat kiinni ja joukkue ryhtyy säästökuurille, jonka pohjimmainen tarkoitus on kehittää areenaa. A-katsomosta pitäisi saada loisteliaampi. Seurajohto toivottaa kaikille managereille onnea loppukaudelle.


Visitas únicas: 11
Valoración del comunicado: Malo - Normal - Excelente