Hora:

Comunicación
Public account
  Zona PRO
1330 créditos
Comprar créditos
Estás en una cuenta pública. Si quieres jugar al juego o participar en los debates del foro, antes debes conectarte. Si eres un nuevo usuario, primero deberás registrarte.

 Comunicados

2 453 973 242
País: Liga:

Finlandia HC Sisu† - HC Sisu tiedottaa 6.10.2010

Runkosarja kaudella 5 on päättynyt ja voin ilokseni todeta HC Sisun kauden menneen erinomaisesti. Runkosarja oli todella tiukka. Viimeisellä kierroksella kolmella joukkueella oli mahdollisuus korjata runkosarjan voitto itselleen. Nyt se päättyi Sisun voittoon.
Päätös ottelua oli Sisu areenalle saapunut seuraamaan täysi tupa väkeä. Areenalta ei löytynyt yhtään tyhjää paikkaa. Viimeisessä ottelussa vastaan luisteli Karttulan Tennisseura, joka oli sarjassa toisena kaksi pistettä HC Sisua perässä. Ottelu päättyi Sisun voittoon ja juhlat alkoivat. Ottelun ratkaisu nimiä olivat Veini Kirvesoja, joka komeili pitkään kauden alkupuolella pistetilaston kärkipaikalla, mutta kauden puolivälin tienoilla tahti hiipui. Nyt kuitenkin Veini innostui ottelun tärkeydestä ja löi kolme maalia ja antoi yhden maalisyötön. Koko kolmosketju, jossa siis Veini pelaa, pelasti joukkueen tekemällä ottelussa yhteensä viisi maalia. Nyt on aika palata hallintokeskukseen nauttimaan kakkukahveista.
Edessä ovat kauden tärkeimmät ottelut ja ensimmäistä kertaa seuran historiassa joukkue tavoittelee tosissaan mestaruutta ja nousua korkeammalle sarja-asteelle.

Kiitokset kaikille joukkueille menneestä runkosarjasta ja onnea tuleviin otteluihin.


Visitas únicas: 15
Valoración del comunicado: Malo - Normal - Excelente