Aeg:

Suhtlus
Public account
  PRO Zone
1194 krediiti
Osta krediiti
Te olete avalikus kontos. Kui te tahate mängida või liituda aruteluga, peate te sisse logima. Kui te olete uus kasutaja, peate te esmalt registreeruma.

 Pressiteated

984 106 472
Riik: Liiga:

Sloveenia Honkamajat.si Bombs - Nova sezona, nov zagon, nova pričakovanja

Tako, pred nami je četrta sezona in naša druga v elitnem razredu.

Po uspešnem debiju v prejšni sezoni, katero smo več ali manj končali po pričakovanjih... Si želimo v prihajajoči sezoni stopiti stopnico višje... Za nas bo vse, kot končinica popolno razočaranje, potihem računamo na uvrstitev v top4, tako po rednem delu, kakor v končnici.

V pokalu si želimo, da bi se nam uspelo prebiti vsaj do osminefinala, kar bi bila nekako nadgradnja rezultata iz prejšne sezone.

Vse to bomo poizkušali doseči z izkušeno, uigrano ekipo, ki se praktično ni spremenila iz prejšne sezone, prišlo je sicer do manjših rošad, vendar nič takega, ki bi pretirano vplivalo na igro "vsaj ne v negativnem smislu"... Ekipa je v zaključku prejšne sezone šla čez intezivni trening, katerega bomo potegnili kar v novo sezono... Zato pričakujemo, da bo ekipa "tista prava", šele po četrtem krogu. Od tam naprej se pričakujejo konstantni rezultati, ki nas bodo približali pričakovanemu.
Obenem pričakujemo, da se nam bodo med sezono priključili novi, obetavni mladi upi iz naše špotne akademije... Predvsem držimo pesti, za branilca, ki bi lahko obogatil naše moštvo. Kaj kmalu po začetku sezone pa bo moralo našo sredino zapustiti tudi nekaj naših solidnih fantov, saj pri nas ne dobijo zadostne priložnosti, katere bi si zaslužili.

V kadrovskem pogledu ostajamo nespremenjeni, skrbijo nas samo vedno večje zahteve naših zaposlenih... Nekako bomo poizkušali vzpostaviti oz. obdržati neko normalno ravnovesje, med kvaliteto in plačilno politiko v našem klubu. Še vedno se lahko pohvalimo, da imamo zaposlenih kar nekaj najboljših slovenskih kadrov, predvsem iztopata trenerski dvojec, ki je daleč najboljši v naši državi.

Dvorano in objekte pridno nadgrajujemo, trenutno imamo v gradnji tribuno z 600 sedišči in z malo sreče upamo, da bomo dvorano do pričetka končnice nadgradili z vsaj še tolikšnim številom sedišč... Pohvalimo se lahko tudi s prvo VIP ložo, ki pa trenutno še ne opravičuje naložbe, seveda upamo, da se bo to kmalu spremenilo.
Objekti tudi pridno rastejo, ta trenutek dajemo največji pomen nadgradnji trening kapacitet in regeneracijskemu objeku, saj želimo, da bi naši igralci imeli kar se da najboljše pogoje za treniranje in počitek.

Edini večji minus na začetku sezone je naš generalni sponzor, saj ponudbe, ki so prišle na naš sedež kluba niso bile dorasle ambicijam našega kluba. Tako, da se bo potrebno znajti z ne preveč brilajntnim vložkom, katerega bomo poizkušali balansirati s prodajami nekaj naših treniranih fantov iz akademije.

Za začetek sezeone je to, kako pa se bo sezona odvijala... Se bermemo nekje na polovici sezone.


Unikaalne vaade: 65
Pressiteate reiting: Vaene - Tavaline - Suurepärane