Tijd:

Communicatie
Public account
  PRO Zone
1280 credits
Credits kopen
Je bent op een publieke account. Als je het spel wil spelen of wil meedoen met de discussie moet je inloggen. Als je een nieuwe gebruiker bent, moet je je eerst registreren.

  Sportacademie

971 041 721
Win gratis credits!
Volgende wedstrijd
Sasova Red Wings
Competitiewedstrijd
26.10.2020 18:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC

De sportdirecteur stuurt ons regelmatig talentvolle spelers vanuit de sportacademie om te bepalen of ze in de ploeg kunnen meedraaien. Je kan deze spelers een contract laten tekenen. Als je deze talentvolle spelers geen contract aanbiedt, zullen ze terugkeren naar de sportacademie zodra er een nieuwe groep van talenten uit de sportacademie arriveert. De sterren tonen een schatting van de speler om te zien of hij geschikt is voor die positie. Ze worden bepaald door de kwaliteiten van de vaardigheden die nodig zijn voor die positie. Je zal de geschatte kwaliteiten van de speler pas zien als hij zich bij de ploeg voegt.

Talenten aanbevolen door de sportacademie

De sportdirecteur heeft ons nieuwe talenten gestuurd om uit te testen!

Aantal dagen tot de komst van nieuwe spelers: 4

Trainingskamp

Twee maal per seizoen kan je een trainingskamp organiseren in de sportacademie. De spelers die je naar dit kamp stuurt, zullen sneller beter worden. Hoe hoger het niveau van je sportacademie, hoe meer spelers je op kamp kan sturen en hoe sneller ze zullen verbeteren. Je kan spelers op kamp zenden voor maximaal 7 dagen. Let wel op! Spelers op kamp kunnen geen wedstrijden spelen. Als er een willekeurige opstelling gemaakt wordt voor de volgende wedstrijd (als er bijvoorbeeld niet genoeg fitte spelers zijn), kunnen er spelers terugkeren uit kamp voor 1 dag om de wedstrijd te spelen. In dit geval zullen ze geen trainingsbonus krijgen.