Aeg:

Suhtlus
Public account
  PRO Zone
1197 krediiti
Osta krediiti
Te olete avalikus kontos. Kui te tahate mängida või liituda aruteluga, peate te sisse logima. Kui te olete uus kasutaja, peate te esmalt registreeruma.

 Pressiteated

982 867 368
Riik: Liiga:

Holland Rapid Vitesse - Rapid Vitesse versterkt de selectie

Na een mislukt seizoen roert Rapid Vitesse zich op de transfermarkt. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen presenteerde de ploeg twee versterkingen: Valeriy Alferov en Cesare Bosco. Beide spelers zitten in de nationale ploeg van hun land en brengen de nodige ervaring met zich mee. De manager licht de transfers toe:

"Wij weten dat er een gouden generatie aan komt, met jonge talenten als Tomasz Abramek, Marnix van der Meij en Sten Boeijen. Een winnend team is een ideale mix van ervaring en talent. Het talent is zeker aanwezig binnen de groep, maar met deze twee aankopen hopen we ook de ervaring binnen te halen die ons aan prijzen kan helpen. Het zal misschien even duren om deze mannen in te passen binnen het team, maar aan het eind van het seizoen zullen ze zeker hun waarde kunnen bewijzen in de playoffs. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat we volgend seizoen weer gewoon mee zullen spelen om de prijzen."

Beide spelers zullen komende zaterdag op de Open Dag in Sportcomplex De Kromme Banaan gepresenteerd worden aan de fans.


Unikaalne vaade: 12
Pressiteate reiting: Vaene - Tavaline - Suurepärane