Heure:

Communication
Public account
  Zone PRO
1330 crédits
Acheter des crédits
Vous êtes dans le compte public. Si vous voulez jouer au jeu ou participer aux discussions, vous devez vous connecter. Si vous êtes un nouvel utilisateur, vous devez vous enregistrer d'abord.

 Communiqués de Presse

945 058 246
Pays: Ligue:

Slovaquie Betliar Bombers† - Ranne novinky 13.10.2009

Dnesna noc bola riadne divoka. Tym samozrejme nemyslime len na silny vietor, ktory fukal celu noc ale najma na vandalov, ktori vyuzili nepriazen pocasia a vlamali sa na stadion kde sposobili skody na zariadeni stadiona. Svoju pozornost zamerali najma na bufety a ich najvacsi zaujem vzbudili flase s alkoholom takze policia uz ma indicie ktorym smerom sa pobrat. Vdaka operativnemu zakroku manazera timu su uz skody opravene a stadion je opat pripraveny posluzit fanusikom nasho timu. Bohuzial po tejto uspesne vyriesenej zlej sprave sa pridala dalsia a o to horsia. Tímovy seflekar oznamil trenerovi, ze k dispozicii nebude mat skuseneho kridelnika Ota Babona, ktory je pocitany k pilierom muzstva. S narazenym ramenom bude musiet oddychovat 5 dni. Ale nastastie mame aj dobre spravy a v zazemi stadiona sa podarilo dokoncit nove treningove priestory, ktore budu moct hraci vyuzit uz od najblizsieho treningu. Hraci hned rano vyrazili na priatelsky zapas do Trencina, kde sa stretnu s miestnymi tucniakmi. Trener sluboval, ze da priestor juniorom takze vysledok moze byt zaujimavy.
Dakujeme fanusikom za podporu timu a tesime sa na ich hojnu navstevu na stadione supera, kde zajtra zohrame dalsi dolezity ligovy zapas.


Visiteurs uniques: 14
Évaluation du communiqué de presse: Faible - Normal - Excellent