Heure:

Communication
Public account
  Zone PRO
1330 crédits
Acheter des crédits
Vous êtes dans le compte public. Si vous voulez jouer au jeu ou participer aux discussions, vous devez vous connecter. Si vous êtes un nouvel utilisateur, vous devez vous enregistrer d'abord.

 Communiqués de Presse

944 887 859
Pays: Ligue:

République Tchèque HC Black Eagles† - Viermottoters : HC Black Eagles - 2.10.2009

Dnes čaká naše hochy přátelské utkání s týmem Viermottoters.
Tento tým je účastníkem ligy V.58 (ČR). V žádném případě chlapce nečeká procházka růžovým sadem, protože soupeř okupuje ve své lize 1.pozici a i TK má mnohem vyšší než-li náš tým. Naši borci mají trošku pošramocené sebevědomí ale věříme, že odvedou dobrý výkon, za který se nebudou muset stydět.
Trenéři pravděpodobně nepostaví nejsilnější sestavu, ale i mladíci musí nějakým způsobem získat ostruhy aby mohli svým zkušenějším spoluhráčům konkurovat a aby v týmu panovala mezi hráči zdravá konkurence.
Včera došlo k rošádě na trenérském postu. Hlavního trenéra Martina Richtra nahradil jeho dosavadní asistent Matěj Kvasnička a asistenta mu dělá nový muž na trenérské lavici Martin Spáčil, který přišel z týmu HC Rabengas Gablonz. Dosavadní trenér zatím u týmu zůstává na pozici 2. asistenta a proslýchá se, že má namířeno za jiným angažmá.
Na závěr přejeme chlapcům s orlem na hrudi hodně štěstí v dnešním utkání a zveme všechny fanoušky do Toyota F1 Team Areny. Z Liberce do Ústí to není příliš daleko tak bychom tam 4erným orlům mohli připravit skoro domácí prosředí.
HOŠI BOJOVAT


Visiteurs uniques: 7
Évaluation du communiqué de presse: Faible - Normal - Excellent