Heure:

Communication
Public account
  Zone PRO
1330 crédits
Acheter des crédits
Vous êtes dans le compte public. Si vous voulez jouer au jeu ou participer aux discussions, vous devez vous connecter. Si vous êtes un nouvel utilisateur, vous devez vous enregistrer d'abord.

  Élections - Slovaquie

941 454 872
Page officielle de PPM sur Facebook
Cliquez sur J'aime sur notre page Facebook et recevez les dernières news avant tout le monde.
Prochain match
VLASNIK
Match amical
4.8.2024 18:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC

Saison: - Pays: - Tour:
Vous pouvez vous inscrire ici comme candidat à l'élection de manager de l'équipe nationale. Vous pouvez aussi voter pour le manager général de l'équipe de votre pays. Pour être candidat vous devez avoir au moins 51 points d'expérience de manager. Il y a deux tours dans ces élections. Les 10 managers avec les plus de votes vont passer au second tour des élections.

Candidats au poste de manager général de l'équipe nationale senior

Bénéficiaire du pack PRO Slovaquie kr15t14ns - Slovaquie HK Webology Trstená - Slovaquie III.4
Nombre de supports: 25
Mám pocit že v posledných sezónách reprezentácia Slovenska neukazovala svoj reálny potenciál... minulý rok krásny výsledok, avšak stále si myslím že máme na to aby sme boli majstrami... Prečo sa stalo to, že sme krajina s najviac manažérmi, naše tímy patria k špičke vo svete, juniorky sú medzi najlepšími, a seniori to dotiahli na 5 miesto v rebríčku? To chceme nasledovať tú našu reálnu repre? :)

Už dlhé roky hrám PPM ... začínal som ešte v beta sezónách, kedy bolo PPM v plienkách, vystriedal som viac účtov, začal som viackrát od nuly, a verte mi, že boli časy kedy reprezentácia mala úroveň, kedy majstrovstvá sveta a ich organizácia boli nie len "preklikom na novinkách", ale reálnou prestížou s veľkým marketingovým a fanúšikovským výtlakom!

Presne tam chcem dostať našu reprezentáciu, a verím že spoločnými silami sa nám to podarí, chcem o nej informovať v pravidelných reportoch, novinkách z prostredia reprezentácie a informovať tak komunitu manažérov /Vás/ o všetkom podstatnom, ale aj nepodstatnom :)

Rád by som reprezentácii odovzdal svoje skúsenosti, a ukázal PPM svetu kde naša krajina v hokeji patrí a má patriť! :)

Ďakujem každému z Vás za hlas a Vašu trpezlivosť pri čítaní mojej kandidatúry :)