Heure:

Communication
Public account
  Zone PRO
1330 crédits
Acheter des crédits
Vous êtes dans le compte public. Si vous voulez jouer au jeu ou participer aux discussions, vous devez vous connecter. Si vous êtes un nouvel utilisateur, vous devez vous enregistrer d'abord.

  Élections - Slovaquie

941 182 332
Obtenez des crédits gratuitement !
Prochain match
Metal666
Match de Championnat
29.4.2024 18:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC

Saison: - Pays: - Tour:
Vous pouvez vous inscrire ici comme candidat à l'élection de manager de l'équipe nationale. Vous pouvez aussi voter pour le manager général de l'équipe de votre pays. Pour être candidat vous devez avoir au moins 51 points d'expérience de manager. Il y a deux tours dans ces élections. Les 10 managers avec les plus de votes vont passer au second tour des élections.

Candidats au poste de manager général de l'équipe nationale senior

PwPIETRO - - no team - - -
Nombre de supports: 33
Ahojte, podobne ako môžeme vidieť v reálnom hokeji, pri zavedení systémových zmien je potrebný čas, kým sa dostavia výsledky. Sila slovenskej seniorskej reprezentácie stúpa zo sezóny na sezónu a tieto MS sa jej po prvýkrát od sezóny 9 podarilo postúpiť druhú sezónu v rade do semifinále!

Myslím si, že Francúzsko dokázalo za posledných 10 sezón postúpiť 8-krát do finále vďaka ich dlhodobej systematickej práci. Som vďačný, že ste mi v minulosti prejavili dôveru a mohol som pri reprezentácii zotrvať dostatočne dlho, aby sa podobný dlhodobý systém nastavil a rozvíjal aj u nás. Výsledky z posledných sezón naznačujú, že je to na dobrej ceste, preto by som si želal, aby môj nástupca v tejto práci pokračoval a raz mohlo byť Slovensko na PPM dominantné ako je posledné sezóny Francúzsko.

Keďže zo súčasných kandidátov ma nikto neoslovil s tým, že by chcel v tomto systéme pokračovať, rozhodol som sa podať kandidatúru znova, keďže by bola škoda vyhodiť do koša doterajšiu prácu. Ďakujem za každý hlas.