Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1227 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Галерија на пакови - Public Account

980 866 961
Секој кој ќе собера најмалку еден пак од секое лигашко ниво од овие земји, ќе добие награда од 50 кредити и специјална награда на менаџерскиот профил. Пребарај за противници со пакови и предизвикај ги на натпревар. Не заборавајте дека ако нема свој пак, противникот нема да ви даде пак.

Ако сакате да собирате пакови за Светската колекција, прво мора да креирате свој пак.


Број на посетувачи Вкупно
686
Број на посетувачи Овој месец
0