Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1330 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

 Public Account

ID: 5289
Словачка IV.2 (Позиција 11)
879 373 950
Јачина на тимот
Бранење 12
Одбрана 15
Напад 18
Шутирање 10
Вкупно 14

4286

103.17

169/23

1

Public Account
Држава Словачка Словачка
Регион Bratislavský
Воспоставен 2009-04-07 (Сезона 1)
Име на стадионот Zvolen Arena (1950)
Вебстрана на тимот ---


Pеклами

Неодамна собрани пакови

Најнови соопштенија за јавноста
Дрес на тимот
Маска на голман
Медиумски спонзор