Vrijeme:

Komunikacija
Public account
  PRO Zona
1304 kredita
Kupi kredite
Trenutno ste na javnom nalogu. Ako želiš igrati ili se priključiti diskusiji, morate se prijaviti. Ako ste novi korisnik, moraš se prvo registrirati.

  Akademija sporta

875 872 323
Osvoji besplatne kredite!
Sledeća utakmica
Huszar team
Liga
10.5.2021 18:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC

Sportski direktor redovno šalje igrače na probu u prvi tim. Možete se prijaviti i za ovakvu pozajmicu igrača koji su za probni period. Imajte na umu da ako ne prihvatite ove igrače, oni će se vratiti u sportsku akademiju kada nova skupina igrača stigne. Zvijezde pokazuju procjenu igračevih sposobnosti za datu poziciju. Određene su zbog kvalitete osobina koje su bitne za tu poziciju. Moći ćete da vidite približne kvalitete osobina igrača tek poslje njegova pridruživanja timu.

Preporučeni igrač iz sportske akademije

Nijedan mladi igrač iz sportske akademije nije trenutno na raspolaganju.

Dana preostalo do dolaska novih igrača: 5


Trening kamp

Dva puta u sezoni se organizuje trening kamp u Akademiji sporta. Igrači koje pošalješ u ovaj kamp se brže poboljšavaju. Veći nivo akademije sporta, više igrača možeš poslati u ovaj kamp i oni će se brže poboljšati. Možeš poslati igrače u kamp najviše do 7 dana. Upozorenje! Igrači u trening kampu ne mogu igrati utakmice. Ako je izabrana postava generisana za sljedeću utakmicu (na primjer, nema dovoljno zdravih igrača), neki igrači mogu se vratiti iz kampa na jedan dan kako bi odigrali tu utakmicu. U ovom slučaju oni neće dobiti bonus treninga.