Horário:

Comunicação
Public account
  Zona PRO
1330 créditos
Comprar créditos
Você está na conta pública. Se você quiser jogar o jogo ou se juntar as conversas, você deve fazer o log in para entrar em sua conta. Se você é um novo usuário, você deve se registrar primeiro.

  Eleições - Eslováquia

941 182 332
Ganhe créditos gratuitamente!
Próxima partida
Metal666
Partida da Liga
29.4.2024 18:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC

Temporada: - País: - Rodada:
Este é o local onde você pode se candidatar para o cargo de técnico de qualquer seleção. Você também pode votar aqui num dos candidatos do seu país. Para ser um candidato, você porecisa ter ao menos 51 pontos de experiência. Há dois turnos nas eleições. Os 10 candidatos com a maior quantidade de votos preferenciais avançam para o segundo turno das eleições.

Candidatos para o cargo de técnico da seleção U18

Usuário PRO Eslováquia Nehmesis10 - Eslováquia HC Warriors Kosice - Eslováquia II.3
Votos preferenciais: 26
Zdravim vsetkych manazerov,

nasledujucu reprezentacnu sezonu by som chcel priniest prelomovu zmenu a to v zmysle ako sa do nej dostavaju hraci.
Chcel by som dat sancu sirsiemu okruhu slovenskych timov, aby mali svojho reprezentanta, nakolko si myslim, ze zaujem o reprezentaciu a
snaha vychovavat mladych hracov klesa napriec vsetkymi ligami(s vynimkou par timov v najnizsich ligach, ktore sa specializuju na vychovu juniorov, co je ale samozrejme velmi cenne).

=====================================
Pravidla, ako bude postupovat vyber
=====================================
Kazdy manazer, ktory mi posle cez spravu svojich dvojch najlepsich hracov, bude zaradeny do konecneho vyberu reprezentacneho kadra.
Okrem toho tam samozrejme zaradim aj muzstva, ktore mi spravu neposlu, ale budu mat spickovych hracov a zazemie.
Zo vsetkych tychto timov sa vyberie 50 hracov do reprezentacie, pricom kazdy tim bude mat maximalne 2 hracov. To znamena ze minimalne 25 timov bude mat svoho reprezentatna.
Okrem tradicnych ukazovatelov ako atributy, potencial a skusenost hokejistu budem hodnotit aj kvalitu zazemia timu, nakolko hrac v priebehu sezony potrebuje vzdy trenovat a zlepsovat sa, aby nezaostaval.
Uprednostnovani budu 18-rocny hraci, ale vitani budu aj 17-rocni a 16-rocni, aby si ziskavali zohratost do vyssich rocnikov. A teda kader bude tvorit priblizne:
35 x 18 rocnych hracov, 10 x 17 rocnych hracov, 5 x 16 rocnych hracov

==============
Caste otazky
==============
Otazka: Neklesne takto sila reprezentacie?
Odpoved: Ano kratkodobo asi klesne, ale ak sa potvrdi to, co si myslim, ze ovela viac timov sa zapoji do vychovy reprezentantov, sila opat stupne.

Otazka: Ako dobry by mal byt hrac, aby mal sancu dostat sa do reprezentacie?
Odpoved: Momentalne mi to vychadza, ze minimalne by mal mat zaciatkom sezony kedy ma 18 rokov CZ 880-900, ak ma 17 rokov CZ 700, ak ma 16 rokov CZ 550 a tiez bude zalezat podla toho, ktore atributy a v akom pomere ma vytrenovane.

Otazka: Ake zazemie by mal mat mansaft, aby mal dobru sancu dostat svojich hracov do reprezentacie?
Odpoved: Tu je odpoved jednoznacna, nutne minimum je: Treningove priestory(TP): 12, Regeneracne priestory(RP): 10, Sportova akademia(SA): 10,
pricom sledovat sa budu aj zamestnanci, napr. muzstvo s TP 15 bez trenerov, bude na nizsom mieste ako tim s TP 12 ale s trenermi s ucinostou 100%.

Otazka: Je mozne poslat ako kandidatov na vyber aj 15-rocnych velmi talentovanych hokejistov?
Odpoved: Velmi v teoretickej rovine ano, ale tim ktory takeho hraca posle musi mat naozaj dobre zazemie, aby bola vysia garancia, ze z toho hraca vyrastie buduci silny clen reprezentacie.

Otazka: Co mam z toho, ze sa moj hrac dostane do sirsieho reprezentacneho kadra, ked nebude hrat?
Odpoved: Pripravne zapasy budu hrat vsetci hraci, samozrejme bude to treba urobit tak, aby na majstrovstva sveta mali najlepsi hraci zohratost 100%.
Cielom bude postupne zohravat vsetkych hracov, nie len tych najlepsich, ktori uz budu mat zohratost 100 a stale budu hrat pripravne zapasy len oni.


V pripade akychkolvek otazok ma nevahajte kontaktovat.

S pozdravom,
Nehmesis10