Horário:

Comunicação
Public account
  Zona PRO
1330 créditos
Comprar créditos
Você está na conta pública. Se você quiser jogar o jogo ou se juntar as conversas, você deve fazer o log in para entrar em sua conta. Se você é um novo usuário, você deve se registrar primeiro.

 Notas de imprensa

945 599 587
País: Liga:

Finlândia HC Sisu† - HC Sisu tiedottaa: 28.4.2011

HC Sisun menestys kaudella 7 on ollut pettymys. Toisaalta tätä pettymystä osattiin odottaa, koska tähtien valoissa HC Sisu on yksi sarjansa heikoimpia joukkueita. Sarjapaikka kuitenkin on säilymässä ja uusia lupaavia nuoria on saatu ulos akatemiasta, joten asiat eivät ole aivan kamalan huonosti.

Kuluneella kaudella joukkueen kompastuskivi on ollut maalivahtipeli, joka ei ole kolmosdivarin tasoon nähden riittävän hyvää. Tämä ei silti tarkoita että puolustus tai hyökkäys saisi täydellisen synninpäästön maalivahti pelin heikkouden takia. Valitettavasti joukkueen taso ei ole riittävä hyvän menestyksen saamiseen näinkin kovassa seurassa.

Energiat on tehokkaasti hukattu jo sarjapeleissä, joten sijoitusotteluista ei menestystä juuri odoteta. Tavoitteeksi otetaan kuitenkin loppukauden varalle sijoituksen parantaminen ainakin yhdellä pykälällä. Tavoite ei kuulosta kovinkaan kummoiselta, mutta eroa sijaan 12 on kertynyt jo 6 pistettä.

Seurajohto toivottaa onnea kauden loppukoitoksiin, kunhan vastassa ei ole HC Sisu.


Visitantes: 25
Avaliação da nota de imprensa: Ruim - Normal - Excelente