Time:

Communication
Public account
  PRO Zone
1330 credits
Buy credits
You are in the public account. If you want to play the game or join in the discussion, you have to log in. If you are a new user, you must register first.

 Press releases

941,454,872
Country: League:

Serbia ХК Петровград† - ХК Петровград Вести 31.10.2009

Пар речи из табора Петровграда.
Сумирање сезоне, два кола до краја лигаског такмичења је позитивно. Нико није очекивао да ће ХК Петровград имати повољну позицију за плејоф. Питање је да ли је неко мислио да ће бити у топ 8 тимова, јер прошле сезоне смо завршили као 12-ти на табели и 13-и у плејофу, а прва лига се доста појачала на односу прошле сезоне. Ни ми нисмо били оптимисти, само смо играли како знамо и умемо.

Екипа Петровграда је скромна. Финансије налажу да је будућност клуба у инфраструктури, не довођењу страних играча који би рупе попуњавали. Као што смо нагласили пре почетка самог оснивања клуба, играчки кадар ће увек бити 100% Српске националности зарад развоја саме Србије.

Можемо слободно рећи да екипа има само три звезде клуба који ће красити сигурно 5-6 сезона клуб Петроград.
А то су Вук Бобић, голман великог потенцијала, којем су потребне утакмице зарад уигравања и искуства. Имао је одличних партија, али и киксева. Тренутно води у статистици 'звезде кола'.

Младен Јешић је први центар тима. Играч солидног потенцијала али већ у топ 10 играча Србије по квалитету. Он тренутно води у статистици 'Укупно бодова'.

Сава Јездић је одбранбени играч, без којег се одбрана Петровграда не може замислити. Велик потенцијал, пред којим се блистава будућност налази. Такоће велик напредак у квалитету у односу на прошлу сезону. Тренутно је 7-ми играч у статистици 'Бодовање одбране'.

Ове сезоне циљ је полуфинале. Значи бити у прве 4 екипе. Ако се то не буде оставрило, нећемо очајавати, јер смо већ сами себе изненадили досадашњем успеху.

Следеће сезоне циљеви су да коначно клуб оформи квалитетну 4 линију и да све линије имају достојне замене. Такође већи успех у купу него претходних сезона...

Толико за сада, све најбоље осталим учесницима Српског Хокеја.


Unique views: 49
Press release rating: Poor - Normal - Excellent