Time:

Communication
Public account
  PRO Zone
1330 credits
Buy credits
You are in the public account. If you want to play the game or join in the discussion, you have to log in. If you are a new user, you must register first.

 Press releases

945,318,724
Country: League:

Finland HC Sisu† - HC Sisu tiedottaa: 28.4.2011

HC Sisun menestys kaudella 7 on ollut pettymys. Toisaalta tätä pettymystä osattiin odottaa, koska tähtien valoissa HC Sisu on yksi sarjansa heikoimpia joukkueita. Sarjapaikka kuitenkin on säilymässä ja uusia lupaavia nuoria on saatu ulos akatemiasta, joten asiat eivät ole aivan kamalan huonosti.

Kuluneella kaudella joukkueen kompastuskivi on ollut maalivahtipeli, joka ei ole kolmosdivarin tasoon nähden riittävän hyvää. Tämä ei silti tarkoita että puolustus tai hyökkäys saisi täydellisen synninpäästön maalivahti pelin heikkouden takia. Valitettavasti joukkueen taso ei ole riittävä hyvän menestyksen saamiseen näinkin kovassa seurassa.

Energiat on tehokkaasti hukattu jo sarjapeleissä, joten sijoitusotteluista ei menestystä juuri odoteta. Tavoitteeksi otetaan kuitenkin loppukauden varalle sijoituksen parantaminen ainakin yhdellä pykälällä. Tavoite ei kuulosta kovinkaan kummoiselta, mutta eroa sijaan 12 on kertynyt jo 6 pistettä.

Seurajohto toivottaa onnea kauden loppukoitoksiin, kunhan vastassa ei ole HC Sisu.


Unique views: 25
Press release rating: Poor - Normal - Excellent