Tijd:

  
  .
Communicatie
Public account
  PRO Zone
1265 credits
Credits kopen
Je bent op een publieke account. Als je het spel wil spelen of wil meedoen met de discussie moet je inloggen. Als je een nieuwe gebruiker bent, moet je je eerst registreren.

  IJshockeynieuws

Vergelijk teams in je divisie

Beste vrienden,  

In onze constante pogingen om de spelervaring te verbeteren hebben we recentelijk een nieuwe PRO feature ingevoerd. nl.  Team vergelijking. We apprecieren jullie support en we zijn altiijd blij om nieuwe features erbij te voegen voor jouw gemak. Ik heb dit gebeuren al gemeld in een vorig nieuwsbericht, maar door een andere feature die erbij kwam was er niet genoeg ruimte om hier meer in detail over te gaan.

Dus wat kun je eigenlijk vinden op de pagina team vergelijking? Je kunt het vinden onder Divisie -> Statistieken in elke sport en er is voldoende informatie te zien. Onder het puntje algemeen kun je team sterktes vergelijken in elke categorie , net zoals hun GTR en hun aantal fans. Bij Faciliteiten kun je het level zien van ieders faciliteiten, en ook het totaal aantal van faciliteiten/ploeg. In het geval een team een faciliteit aan het bouwen is, telt dit als 0,5 in de tabel. Onder Stadion kun je alles vinden over de stadions  in je divisie. namen, capaciteiten, accessoires, alles staat hier in een lijst. Onders spelers zie je het aantal spelers per team, hun gemiddelde GV, gemiddelde GKW, gemiddelde leeftijd, en gemiddelde carrierelengte van de spelers. 

In al deze onderdelen is er een gemiddelde berekend van de divisie, waaran je kunt weten of je team goed presteert in een bepaald onderdeel in de divisie. Natuurlijk, kun je de tabellen sorteren door op de bovenkant van de kolom te klikken. Je kunt ook dezelfde statistieken bekijken van andere divisies die je interesseren. 

We hopen dat je deze nieuwe tool handig vindt. nu gaan we over op andere onderwerpen.

In hockey, komt het seizoen op het eind. We hebben beslist dat de hergroeperingen zullen gebeuren in alle landen in de laagste twee levels uitgezonderd : 

Frankrijk, Hongarije,  Italië , Nederland, USA

Alle andere landen zullen een hergroepering krijgen om de competetiviteit te verhogen en om inactieve teams kwijt te raken. 

In handbal hebben we een bug gerepareerd ivm de berekening van de teamsterkte. De invloed van de seízoensenergie was niet juist ingecalculeerd in de teamsterkte. Jammer genoeg, was deze bug maar opgemerkt een paar dagen geleden door een speler. Zodra dat we dit wisten, hebben we dit probleem direct opgelost. Het belangrijkste is, dat het nu werkt naar behoren. we zijn nog steeds in het eerste seizoen en een bug als deze was bijna onmogelijk te detecteren vroeg in het seizoen.

Dat is alles, nog een goede dag!!ouder nieuws
08/2020

07/2020

04/2020

01/2020

12/2019

09/2019

05/2019

02/2019

01/2019

12/2018

10/2018

06/2018

03/2018

01/2018

11/2017

Toon meer