Tijd:

  
  .
Communicatie
Public account
  PRO Zone
1138 credits
Credits kopen
Je bent op een publieke account. Als je het spel wil spelen of wil meedoen met de discussie moet je inloggen. Als je een nieuwe gebruiker bent, moet je je eerst registreren.

  IJshockeynieuws

Draft komt eraan!

Beste vrienden,

zoals je weet, is dit het eerste seizoen dat de draft in voege komt. Elke divisie zal zijn eigen spelers hebben waaruit de teams kunnen kiezen. Dit zal leuk zijn. De eerste spelers die kunnen gedraft worden zullen gecreëerd worden op dag 20 van het seizoen (5 april), op zaterdag dus. De draft zal een week later plaatsvinden (12 april), ook op zaterdag. Je hebt één week om zo veel mogelijk spelers te scouten als je kan.

Elke dag zul je enkele spelers kunnen selecteren om te scouten. De scouting resultaten komen altijd de volgende dag. Als je een PRO pack hebt, kun je spelers selecteren voor de hele week. PRO pack eigenaars kunnen ook hun spelers ordenen naar believen. Als ze de live draft niet kunnen bijwonen zal het systeem automatisch de speler kiezen die het hoogst in de lijst staat die nog beschikbaar is. Moest je vergeten hebben om spelers te scouten op bepaalde dagen, kun je nog altijd voor een kleine bijdrage in credits de speler scouten. Zo zie je resultaten van de scouting onmiddellijk.

Het goede nieuws is dat spelers die gedraft worden in de laatste week van het seizoen bij hun team arriveren op dag 1 van het nieuwe seizoen zonder dat ze dus verouderen of dat hun carrierelengte daalt. Ze komen dus als 15 jarige aan met dezelfde CL zoals ze hadden tijdens de draft.

Je kunt alles lezen over de 'draft' in de gids. De draft tijd zal bekend worden op de draft pagina van zodra de spelers zichtbaar zijn.

We willen je ook laten weten dat we de invloed van wedstrijdintensiteit gebruikt in divisiewedstrijden het toeschouwersaantal beïnvloedt. Gebaseerd op jullie reacties, hebben we besloten om de verlaging in het toeschouwersaantal te verminderen, zodat dit niet frustrerend wordt als het gebeurt. Ik ben zeker van dat velen dit zullen appreciëren. We zijn er nog steeds van overtuigd dat deze verandering inzake wedstrijdintensiteit noodzakelijk was om het spel eerlijk te houden en om valsspelen te ontmoedigen.

Have a nice day!ouder nieuws
01/2020

12/2019

09/2019

05/2019

02/2019

01/2019

12/2018

10/2018

06/2018

03/2018

01/2018

11/2017

08/2017

07/2017

Toon meer