Tijd:

  
  .
Communicatie
Public account
  PRO Zone
1129 credits
Credits kopen
Je bent op een publieke account. Als je het spel wil spelen of wil meedoen met de discussie moet je inloggen. Als je een nieuwe gebruiker bent, moet je je eerst registreren.

  IJshockeynieuws

Server migratie

 

Dag vrienden,

zoals we jullie de vorige keer al hadden verteld, zijn we ons aan het voorbereiden voor een van de grootste veranderingen in de geschiedenis van PPM. We gaan van webhost veranderen en het spel naar nieuwe servers verhuizen. Helaas is de datum van deze migratie nu onbekend. Origineel was de migratie gepland op 30 april, maar we zouden dit graag zo snel mogelijk doen. Daarom zijn we nu bezig met verschillende migratietesten en de exacte datum van de echte migratie zal afhangen van het verloop en de uitkomst van deze testen. We hopen om de migratie door te laten gaan op zaterdag 23 april, maar dit is nog voor verandering vatbaar. We zullen jullie de juiste datum zeker nog laten weten.

Hoewel de migratie financieel zeker niet goedkoop is, willen we er toch mee doorgaan om de stabiliteit van het spel te verbeteren, het spelen aangenamer te maken en de standaard van onze diensten te verhogen. Tijdens de eigenlijke migratie en enkele uren daarna zal het spel offline zijn. Tijdens deze uren zullen we controleren dat alles werkt zoals het moet voordat we het spel terug online brengen. De servers zullen immers met een nieuwe versie van php en nieuwe instellingen werken, wat ervoor kan zorgen dat verschillende onderdelen niet volledig werken. Zelfs nadat we het spel terug online brengen is het mogelijk dat enkele onderdelen nog niet werken tot ze aangepast zijn om met het nieuwe systeem te werken. Daarom willen we jullie vragen om jullie begrip en geduld terwijl we alle problemen oplossen. We zullen ook op jullie vertrouwen om problemen die opduiken te melden.
Het is ook mogelijk dat het spel enkele dagen offline blijft bij bepaalde internet providers, omdat we van DNS server veranderen. We hebben hiertegen wel maatregelen genomen, maar je kan natuurlijk nooit op alles voorzien zijn.

We hebben enkele nieuwe ijsafbeeldingen voor jullie gemaakt met als thema het wereldkampioenschap ijshockey in Slowakije. Elk van de 16 deelnemende landen heeft zijn eigen unieke afbeelding, die je in je stadion kan plaatsen om je favoriete team te steunen. Deze afbeeldingen zijn gemaakt door onze grafische artiest ThomasHK en bij elk land is hun eigen slogan in hun eigen taal verwerkt in de afbeeldingen. Het land waarvan de afbeelding het vaakst verschijnt in stadions, zal een speciale beloning krijgen in het landenprofiel. Deze wedstrijd eindigt op 16 mei, de dag na de finale van het wereldkampioenschap.

Als laatste willen we Marcel Rodman en zijn vrouw Veronika van harte feliciteren. Een paar dagen geleden is hun eerste zoon -Hendrik- geboren. Nu kunnen zowel Marcel as David naar het wereldkampioenschap gaan als trotse vaders.

Nog een prettige dag verder!

 ouder nieuws
05/2019

02/2019

01/2019

12/2018

10/2018

06/2018

03/2018

01/2018

11/2017

08/2017

07/2017

04/2017

12/2016

10/2016

08/2016

Toon meer