Tijd:

  
  .
Communicatie
Public account
  PRO Zone
1138 credits
Credits kopen
Je bent op een publieke account. Als je het spel wil spelen of wil meedoen met de discussie moet je inloggen. Als je een nieuwe gebruiker bent, moet je je eerst registreren.

  IJshockeynieuws

Nieuw verkiezingssysteem en stadionupgrades

Hallo vrienden,

Ik breng jullie het laatste nieuws recht uit het PPM hoofdkwartier. De afgelopen week hebben we een aantal veranderingen doorgevoerd. We hebben de verkiezingen voor de nationale ploeg aangepast. Hier volgt een korte uitleg over hoe het werkt.

Elke gebruiker met meer dan 11 managerervaring kan tijdens het seizoen zijn steun betuigen bij de manager die hij/zij als bondscoach wil zien. Je kan ook voor buitenlandse managers steunen . Je kan dit doen op het teamprofiel. Tijdens de laatste week van het seizoen kunnen managers hun kandidatuur stellen voor het bondscoachschap. Na deze week zullen we kijken welke kandidaat de meeste steun  gekregen heeft gedurende het seizoen. Zelf al heb je veel steun gekregen, je zal jezelf nog altijd beschikbaar moeten stellen tijden de laatste week! De steun vanuit andere landen wordt alleen meegeteld wanneer er een gelijke stand is voor plaats 10. Stel je hebt veel steun gekregen van Canadese managers, maar je zou bondscoach van Amerika willen worden, dan zullen de Canadese stemmen waarschijnlijk niet voldoende zijn om je in de top 10 te krijgen.

We waarschuwen iedereen dat spammen om steun te krijgen ten strengste verboden is en dat hier ook maatregelen tegen genomen zullen worden.

Voort zijn er nog de stadionupgrades. We hebben een aantal nieuwe upgrades toegevoegd, zo hebben we  parkeerplaatsen, de kwaliteit van het ijs en de verlichting en geluid geïntroduceerd. De prijs van het scorebord en de invloed daarvan zijn verlaagd. De managers die al een scorebord hadden, hebben voor dezelfde prijs en kwaliteit andere opties gekregen evenredig qua bonus voor het aantal toeschouwers. Deze nieuwe opties geven je de mogelijkheid om makkelijker uit te breiden met minder geld.

Zoals ik de vorige keer al vermeldde zijn we druk bezig met het verbeteren van de game engine en de tactische mogelijkheden. Deze verbeteringen zullen begin volgend seizoen klaar zijn. Je zal speciale tactieken voor de power play en penalty killing kunnen aanmaken. Je zal dus meer invloed op de prestaties van deze belangrijke lijnen kunnen uitoefenen. Een andere belangrijke verandering zit hem in het feit dat je de wedstrijdbelangrijkheid per periode zal kunnen aanpassen op basis van de score.

Sinds vandaag hebben we een nieuwe regel toegevoegd:

Het is verboden om over verdachte transfers of gebruikers te spreken op de forums, chat of spelerchat (verdachte zaken kunnen gemeld worden bij de spelleiders)

Wanneer je denkt een verdachte transfer op het oog te hebben, ga dit dan niet bespreken, maar meld dit meteen bij de spelleiders. Het overtreden van deze rege kan leiden tot straffen.

Tot slot zijn we op zoek naar websites die hun banners met ons willen uitwisselen. Heb je een sportwebsite of ken je iemand met een dergelijke website, neem dan contact op onze marketing manager martin.hornik@powerplaymanager.com. Alvast bedankt.

Nog een prettige dag verder!


ouder nieuws
01/2020

12/2019

09/2019

05/2019

02/2019

01/2019

12/2018

10/2018

06/2018

03/2018

01/2018

11/2017

08/2017

07/2017

Toon meer