Tijd:

  
  .
Communicatie
Public account
  PRO Zone
1129 credits
Credits kopen
Je bent op een publieke account. Als je het spel wil spelen of wil meedoen met de discussie moet je inloggen. Als je een nieuwe gebruiker bent, moet je je eerst registreren.

  IJshockeynieuws

Welke richting gaat PowerPlay Manager uit ?

Beste managers,

Tot voor kort hebben we een aantal credit-functies gelanceerd die een hele boel kritiek te verwerken kregen. Vooral van gebruikers met een PRO-pakket. We werden beticht van geldgewin, hebzucht en nog veel meer. Ook hebben velen onder jullie hun bezorgdheid uitgedrukt dat het mogelijk zou worden om jezelf naar de top te kopen.

Daarom willen we deze recente nieuwigheden verklaren en de toekomst van ons project uitleggen. Elke euro extra die we verkrijgen uit dit project investeren we weer terug in het spel. We zijn geen appartementen aan het bouwen of luxejachten aan het kopen. Onze staf groeit om een professionelere service en een snellere ontwikkeling te verwezenlijken. Zo hebben we nog niet zolang geleden onze chief gamemaster lubosko aangetrokken die nu met samen met ons op kantoor werkt. Hij zal ons niet alleen helpen met het handhaven van de regels, maar ook met de theoretische ontwikkeling en andere dingen die we later nog zullen uitleggen. Veel geld wordt geïnvesteerd in het volledig herdesignen van de website om de navigatie ervan te vergemakkelijken en aantrekkelijker te maken.

We zijn zeker niet van plan om de betalende gebruikers echte voordelen te geven in het spel. De nieuwste functies garanderen geen extra inkomsten in het spel en  geven de spelers ook niet de mogelijkheid om hun spelers en personeel sneller te trainen. Sommigen vinden de nieuwe functies misschien op het randje, maar verder willen we zelf ook niet gaan.

Maar de grootste reden waarom ik dit typ, is om jullie te laten zien dat jullie niet genegeerd worden en dat we verschillende goede nieuwtjes hebben, voornamelijk voor de gebruikers van een PRO-pakket, maar ook voor de anderen. Diegenen die dit spel gratis spelen, moeten zich bewust zijn van het feit dat het spel niet zou overleven zonder onze PRO-pakket gebruikers. Daarom zijn we van plan enkele credit-functies toe te voegen aan het PRO-pakket, terwijl de prijs van het PRO-pakket detzelfde zal blijven. Deze functies zullen geleidelijk aan, één voor één, overgeplaatst worden.

  • De mogelijkheid om elke wedstrijd live te volgen - alle gebruikers van een PRO-pakket zullen gratis toegang krijgen tot elke liveverslaggeving binnen die sport. Momenteel is dit een credit-functie, met de prijs van 1 credit per wedstrijd.
  • Zoek geschikte tegenstanders om je wereldverzameling te vergroten - deze toepassing, om tegenstanders met een juiste puck of wimpel te vinden voor je wereldverzameling, zal deel gaan uitmaken van het PRO-pakket. Het gebruik hievan kost normaal 2 credits en de prijs zal dezelfde blijven voor niet-PRO gebruikers.
  • Zoek geschikte tegenstanders om verzamelaarsgalerij te vergroten - een andere toepassing om je verzameling pucks of vaantjes te vergroten. Één gebruik kost 3 credits, maar PRO pakket gebruikers zullen dit gratis hebben.
  • Marktscout - gebruikers van een PRO-pakket zullen deze functie één keer per seizoen gratis mogen gebruiken.
  • Marktagent - gebruikers van een PRO-pakket zullen deze functie één keer per seizoen gratis mogen gebruiken.

We zijn ook van plan om iets extra te geven aan niet-PRO gebruikers. Ze zullen de mogelijkheid krijgen om alle uitwedstrijdn van hun ploegen gratis te kunnen bekijken. Dit is iets dat door velen onder jullie aangevraagd werd. Ook al betekent dit een zeker financieel verlies voor ons, we hopen dat deze managers ons terugbetalen door ons te steunen en het spel te verwijzen naar anderen. Zo kunnen ze ook credits en grote prijzen winnen in onze Grote Verwijzingscampagne.

Merk op dat deze veranderingen niet meteen effectief zijn, maar dat we tijd nodig hebben voor de voorbereiding en de implementatie ervan. We laten het jullie elke keer weten als één van deze aanpassingen werd toegepast.

We hebben jullie onze plannen voor de toekomst en redenering voor de recente veranderingen onthuld. Zoals je kan zien doen we ons best om jullie tevreden te houden en we hopen dat jullie dit waarderen, en dat jullie ons blijven steunen.

Bedankt en een prettig weekend nog!ouder nieuws
09/2019

05/2019

02/2019

01/2019

12/2018

10/2018

06/2018

03/2018

01/2018

11/2017

08/2017

07/2017

04/2017

12/2016

10/2016

Toon meer