Tijd:

  
  .
Communicatie
Public account
  PRO Zone
1138 credits
Credits kopen
Je bent op een publieke account. Als je het spel wil spelen of wil meedoen met de discussie moet je inloggen. Als je een nieuwe gebruiker bent, moet je je eerst registreren.

  IJshockeynieuws

Het nieuwe seizoen brengt een paar veranderingen

Beste managers,

Het achtste seizoen loopt op zijn einde en we hebben de engine verbeterd en daarnaast ook nog een paar andere dingen veranderd voor het komende seizoen.

Aan de engine zijn enkel kleine dingen veranderd. Bv. het aantal doelpunten in wedstrijden waarin de ene ploeg de andere overklast is kleiner geworden. Daarmee bedoel ik wedstrijden waar het doelpuntenaantal boven de 25 à 30 goals overschrijdt. Dit werd gedaan om heel gekke scores te vermijden. Toch waren deze scores eigenlijk niet onrealistisch, maar voor managers in een competitie met inactieve ploegen was het toch niet zo leuk. We hebben ook de invloed op de prestaties van de keeper, gekoppeld aan de belangrijkheid waarmee je speelt, lichtjes verhoogd. Nog enkele kleinere aanpassingen zijn gepland.

We zijn bezig met het loskoppelen van de spelersenergie van de nationaal team spelers. Dit is een maatregel om te voorkomen dat spelerseigenaars zich genoodzaakt voelen om energie te sparen in de competitie zodat hun spelers in het nationaal team kunnen blijven. Zo krijgen de manager van het nationaal team complete vrijheid over de spelers die ze selecteren.

Deze week kunnen je je kandidaat stellen voor het nationaal team. We werken aan een adverteersysteem om deze kandidaturen te groeperen. Sinds vorige week kun je ook je team adverteren.

Zoals we eerder al aankondigden, zal er een hergroepering gebeuren in de laagste twee divisies in elk land. Eerst worden er promotie en degradatierondes gespeeld. Dan zullen de teams in de laagste divisie, gerangschikt volgens hun GTR, ingepast worden in de klasse erboven. Als er geen plaatsen genoeg zijn zullen diegenen die een lagere GTR hebben in hun divisie blijven, maar ze zullen gegroepeerd worden in zo weinig mogelijk divisies. De lege divisies zullen leeg blijven tot er teams genoeg bijkomen om een nieuwe divisie op te starten. Het kan ook zijn dat er niet genoeg teams zijn om de tweede laagste divisies op te vullen. In dat geval worden deze teams ook gegroepeerd in zo weinig mogelijk divisies.

Zondag morgen zullen we eventjes off-line zijn door de hergroepering van de divisies. We houden je op de hoogte.

Daaag!

 

 ouder nieuws
12/2019

09/2019

05/2019

02/2019

01/2019

12/2018

10/2018

06/2018

03/2018

01/2018

11/2017

08/2017

07/2017

04/2017

12/2016

Toon meer