Tijd:

  
  .
Communicatie
Public account
  PRO Zone
1129 credits
Credits kopen
Je bent op een publieke account. Als je het spel wil spelen of wil meedoen met de discussie moet je inloggen. Als je een nieuwe gebruiker bent, moet je je eerst registreren.

  IJshockeynieuws

Voorproefje PPM winkel

Hey vrienden,

de voorbereidingen voor een winkel met PPM producten bevindt zich in de laatste rechte lijn. Binnenkort kan je gepersonaliseerde T-shirts, polo's, petjes en magneten kopen. We hebben besloten jullie een voorproefje te geven, zo weet je wat je kan verwachten. Je zal de mogelijheid hebbben om je naam op de meeste producten te laten drukken en op sommige producten ook de vlag van je land. We hopen dat jullie dit leuk vinden en jullie de tevreden klanten zullen vervoegen. Zij hebben deze producten gekregen op één van de meetings of hebben ze gewonnen in de wedstrijden en toernooien.

Polo Represent SVKDe marktscout functie werd vandaag geïntroduceerd in het voetbal. Net zoals bij hockey is het een credit-functie. De marktscout zoekt spelers volgens jouw ingestelde filterwaarden die de afgelopen twee seizoenen verkocht werden. Dit laat je toe om in te schatten hoeveel een speler die je wil kopen of verkopen waard is. Vul gewoon gelijkaardige waardes in en kom meer te weten over de prijs.

Nog een credit-functie waar we momenteel aan werken is de marktagent. Deze agent zal in jouw plaats bieden op spelers wanneer je er niet bent. Je stelt gewoon je maximumprijs in en de agent zal automatisch het volgende laagst mogelijke bod uitbrengen. Meer informatie hierover volgt later.

Polo Represent CZEDe werken aan de nieuwe voetbalengine zijn er ook op vooruit gegaan. De analyse van de code werd afgerond en we zijn nu oplossingen aan het toepassen voor de belangrijkste problemen.

Vandaag hebben we ook extra veiligheidsmaatregelen toegepast betreffende de logins. Zo is het bijvoorbeeld niet meer mogelijk om tegelijkertijd vanop 2 verschillende computers of browsers in te loggen. We hebben het ook onmogelijk gemaakt voor een sitter om in te loggen wanneer de eigenaar online is.

Een paar speciale regels betreffende potentiële problemen met sitters werden aangemaakt:

  • Als een gebruiker en zijn/haar sitter PowerPlay Manager spelen vanop dezelfde internetverbinding (bijvoorbeeld binnen hetzelfde huishouden, op school of op het werk) dan mogen er geen spelers of personeelsleden getransfereerd worden tussen elkaar.
  • De gebruiker draagt de volledige verantwoordelijkheid voor de acties van zijn/haar sitter. Schade toegebracht door een sitter wordt niet vergoed.
  • Een sitter meermaals tegen zijn/haar zin aanstellen als sitter is verboden.

Let wel op, dit betekent niet dat als een sitter de regels overtreed met zijn of een andere account, dat hij/zij zonder straf zal ontkomen. Hier vind je alle regels terug.

Nog een prettige dag verder!ouder nieuws
05/2019

02/2019

01/2019

12/2018

10/2018

06/2018

03/2018

01/2018

11/2017

08/2017

07/2017

04/2017

12/2016

10/2016

08/2016

Toon meer