Tijd:

  
  .
Communicatie
Public account
  PRO Zone
1129 credits
Credits kopen
Je bent op een publieke account. Als je het spel wil spelen of wil meedoen met de discussie moet je inloggen. Als je een nieuwe gebruiker bent, moet je je eerst registreren.

  IJshockeynieuws

Update voor handbal en andere zaken

Beste vrienden,

Ik ben er zeker van dat sommigen onder jullie al hebben geprobeerd om meer te weten te komen over de ontwikkeling van handbal. Een van de meest gestelde vragen is wanneer deze volgende sport gelanceerd zal worden. We zijn blij dat zo velen onder jullie opgewonden geraken over het handbal en dit graag willen beginnen spelen.

Ik kan vertellen dat de ontwikkeling van handbal nu goed vooruit gaat. Op dit moment werk de programmeur er fulltime aan en er zal binnenkort nog een andere helpen. Ik kan ook vertellen dat de handbalspelers 8 vaardigheden zullen hebben en dat je zowel specialisten kan trainen voor aanval, specialisten voor verdediging en ook all round spelers die op beide goed kunnen spelen. We hebben ook een basisschets ontworpen voor tactische opties. Terwijl de ontwikkeling verder gaat, zullen we meer nieuws van achter de schermen geven, dus blijf dit volgen.

Er is eerst nog wat werk in voetbal vooraleer we meer programmeurs aan het werk kunnen zetten voor handbal. Ik heb het dan over de vervangingspagina en de drag&drop instelling voor de opstelling. De vervangingen zijn al in testfase, maar moeten nog wat aangepast worden qua design. De opstelling pagina is nog wat meer werk, maar gaat ook vooruit. Beide zullen samen ingevoerd worden. Er zal ook een vereenvoudigde versie zijn voor mobiele telefoons.

De Wereldkampioenschappen hockey starten op 25 augustus. Het bied en stemproces om deze toernooien te organiseren zijn nu volledig in handen van de nationale ploeg managers. We zijn blij dat er geldige boden waren voor 6 van de 9 toernooien, maar we hopen dat er in de toekomst op meer, wanneer er meer tijd is om voor te bereiden. De deadline zal elk seizoen hetzelfde zijn (dag 83 van het seizoen) en al wie 100 credits wil verdienen voor een succesvol bod, zal de algemeen manager van de nationale ploeg moeten contacteren. Dit seizoen zullen de kampioenschappen in volgende landen georganiseerd worden:

  • Top divisie senior: Slowakije
  • Div I senior: Canada (geen boden, geselecteerd door PPM)
  • Div II senior: Bulgarije (geen boden, geselecteerd door PPM)
  • Top divisie U20: Slowakije
  • Div I U20: Verenigd koninkrijk
  • Div II U20: Noorwegen (geen boden, geselecteerd door PPM)
  • Top divisie U18: Roemenië
  • Div I U18: Kroatië
  • Div II U18: Ierland

Uiteindelijk willen we jullie nog waarschuwen dat je geen applicaties mag vertrouwen die vragen om je PPM gebruikersnaam en wachtwoord in te geven. Deze applicaties en websites zijn gemaakt om je login data te stelen en het voordeel dat ze aanbieden, is vals. Ze zeggen vaak dat je gratis credits of spelgeld kan krijgen, maar dat klopt niet. Wees ook op je hoede voor websites die lijken op die van PPM, maar een ander adres hebben. Dit zijn ook gewoon klonen om je login data te stelen. Als je zulke pogingen ontdekt om wachtwoorden te stelen, gelieve dit dan onmiddelijk te melden.

Nog een prettige dag!ouder nieuws
05/2019

02/2019

01/2019

12/2018

10/2018

06/2018

03/2018

01/2018

11/2017

08/2017

07/2017

04/2017

12/2016

10/2016

08/2016

Toon meer