Tijd:

  
  .
Communicatie
Public account
  PRO Zone
1129 credits
Credits kopen
Je bent op een publieke account. Als je het spel wil spelen of wil meedoen met de discussie moet je inloggen. Als je een nieuwe gebruiker bent, moet je je eerst registreren.

  IJshockeynieuws

Kleine verbeteringen en seizoensbonussen in voetbal.

 

Hallo vrienden,

De voorbije dagen hebben we de mogenlijkheid om sommige suggesties van het forum in te lijven en andere kleine aanpassingen die we hadden gepland om in te voeren.

Statistieken van oud-spelers

Tot nu, had je alleen de mogelijkheid om de statistieken te bekijken van je huidige spelers zelfs als je naar de statestieken keek naar vorige seizoenen of all-time statistieken. We hebben nu ook de statistieken van spelers die ooit in je club gespeeld hebben opgenomen. Als je van statistieken houd zal je deze verandering super vinden.

Tactieken en opstelling in alleen leesbaar modus

zoals jullie weten, kan je de tactieken en opstellingen niet veranderen tijdens de spelberekeningen. Deze pagina's zijn afgesloten in dit seizoen maar kan je wel dankzij de alleen leesbaar modus zijn welke tactiek en opstelling je hebt gebruikt.

Nieuwe filter optie op de markt

Een optie om spelers/personeel op de markt te zoeken is vernieuwd. Je kan nu ook zien hoelang ze nog onder contract liggen. Dit zal je helpen om spelers en personeels leden die klaar zijn om een beter contract te krijgen en/of voor een vrije agent/pensioen staan te herkennen.

Seizoensbonussen in Voetbal

De optie om season bonuses te geven aan spelers is toegevoegd in het voetbal. Deze optie geeft je toegang om 3 spelers, waarvan je van plan bent ze op latere leeftijd te houden, elke seizoen een seizoens bonus te geven voor het vrije agentschap op de markt. Afhankelijk van het aantal van deze bonussen, zal de speler je de kans geven om je het contract te verlengen voor minder geld. Je kan bonussen blijven geven van de vorige seizoenen aan de spelers die op dat moment in je team zitten. Volgend seizoen zal dit niet meer gaan. Je kan er meer over lezen in de guide onder Contracten en markt.

Tactiek pagina in hockey

De tactieken pagina in hockey heeft een nieuw uitzicht gekregen. We hebben kleine graphische deeltjes toegevoegd om je er een beter idee van te geven hoe deze tactiek zal werken.

Dat is alles voor vandaag. We hopen dat je de aanpassingen leuk vindt.

Nog een prettig weekend!

 ouder nieuws
05/2019

02/2019

01/2019

12/2018

10/2018

06/2018

03/2018

01/2018

11/2017

08/2017

07/2017

04/2017

12/2016

10/2016

08/2016

Toon meer